MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

D&B AUDIOTECHNIK A ÉS V SZÉRIA EGY ÚJ-ZÉLANDI SZÍNHÁZBAN

Az Új-Zéland északi részén fekvő Palmerstown városának ikonikus, 1929-ben épített színháza a Regent Theatre, ahol a nemrégiben befejezett technikai fejlesztéseknek köszönhetően új hangsugárzó-rendszer került felszerelésre. A kivitelező Western Audio Engineering vállalat vezetője szerint az ArrayProcessing funkció és a korábbi meggyőző tapasztalatok miatt evidens volt, hogy d&b audiotechnik eszközöket telepítenek.

Az épület korából adódóan a hangsugárzók elhelyezésének és függesztésének tekintetében szigorú előírásoknak és feltételeknek kellett megfelelni. A nézőtér három nagyon különböző akusztikai tulajdonságú szekcióval rendelkezik, ezért olyan rendszerre volt szükség, amely megfelel a mai technikai feltételeknek és valamennyi nézőt ki tudja szolgálni pozíciójától függetlenül, ugyanis a legtávolabbi szék 36 méterre van a színpadtól.

Végül a d&b audiotechnik V és A széria hangsugárzóira esett a választás. Előbbi alkotja a fő, bal és jobb oldali line array fürtöt, míg utóbbi center pozícióban került elhelyezésre.

A d&b audiotechnik kizárólagos magyarországi forgalmazója az INTERTON Group.

Kattints ide és tudj meg többet!

--------------------------------------

d&b audiotechnik
Az 1981-ben alapított német d&b audiotechnik hangsugárzó rendszerek és a hozzájuk tartozó processzoros végerősítők illetve modellező szoftver gyártásával foglalkozik.

A három évtizede dinamikusan fejlődő d&b audiotechnik termékeit - installációs és mobil hangrendszerként - világszerte alkalmazzák színházi előadások, musicalek, könnyűzenei koncertek, szórakozóhelyek valamint konferenciák hangosítására egyaránt.

Felső kategóriás termékeiket a kiváló minőségű hangvisszaadás, a németes precizitás, megbízhatóság és a megkérdőjelezhetetlen minőség jellemzik. A prémium kategóriában mára nemzetközileg is vezető vállalkozás sikereit a folyamatos technológiai fejlesztéseknek és szigorú minőségpolitikájának is köszönheti.

Az d&b audiotechnik eszközeit 2012 óta, kizárólagos joggal forgalmazza Magyarországon az INTERTON Group.

Bővebben: www.dbaudio.com


 

 

2020. november 17. 09:21

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA