MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

CLAVINOVA CLP-725

A Clavinova CLP-700 sorozat képes a legkisebb billentés különbséget is szinte végtelen számú hangszín variációkban megjeleníteni. A legújabb technológiának köszönhetően a CLP-700 sorozat még sohasem tudta ennyire megközelíteni az akusztikus zongorát. A sorozat csodálatosabb játékérzetet biztosít, mely a digitális zongorázásról alkotott képet újabb magasságokba emeli. A Clavinova CLP-725 modellel a sorozat most teljessé vált. 

ÉRZÉKENYSÉG
Grand Expression Modeling egy soha nem látott új technológia, mely lehetővé teszi, hogy a zongorista az akusztikus zongorára jellemző végtelen tonális variációkat megszólaltassa. A billentés intenzitásától és sebességétől függően létrejövő különböző hangszínek egy újabb dimenziót jelentenek a zenei kifejezőkészségben.

JÁTSZHATÓSÁG
A hangszer a GrandTouch- S TM billentyűzettel, akusztikus zongora szintű széles billentés és dinamikatartománnyal rendelkezik. A kiváló konzisztens és részletgazdag kifejező játékmód a hangszer legmagasabb szintű megszólaltatását teszi lehetővé.

HANGMINŐSÉG
A Clavinova CLP-725 valósághűen reprodukálja az erőteljes, briliáns Yamaha CFX és a Bösendorfer Imperial gazdag tónusát és természetes rezonanciáját. A Virtuális Rezonancia Modellezés (VRM) részletgazdagon szimulálja az akusztikus zongora és a húrrezonancia által létrehozott rezgéseket. Az elragadó zongora hangszíntől minden dal nagyszerűen szól.

CLP-725 TULAJDONSÁGOK

GRAND EXPRESSION MODELING
A kalapácsok, tompítok és húrok interakciója, együttjátéka a zongora belsejében képes a zongorista billentését teljes mértékben lekövetni és végtelen számú hangszínvariációkat létrehozni. A billentés alatt nem csupán a zongorista játékának intenzitását (halk/hangos), a billentyűk felengedését értjük, hanem a billentyűk leütésének sebességét és mélységét is. A Grand Expression Modeling a CLP-700 sorozatban található technológia képes átalakítani a zongorista ujjai által létrehozott sokféle információt az akusztikus zongorára jellemző végtelen számú tonális variációvá.
Mindez lehetővé teszi, hogy a játékos a billentyűk különböző mélységű és gyorsaságú leütéseivel tudjon játszani és kivitelezni olyan zongora technikákat, mint például trilla vagy legato, illetve a kíséretből kiemelni a dallamot.

CLAVINOVA DESIGN – MEGNYERŐ FORMA ÉS LÁTVÁNY
A CLP sorozatra általánosan jellemző egységes körvonal kép jellemzi a CLP-725 modellt. A bekapcsolás állapotát jelző LED-et a szemben található panelről a billentyűzet jobb oldalára helyezték át. A kottatartó megváltozott a CLP-725 modell esetében és most a “uniform Clavinova shape” formában készült. A CLP-725 vezérlő panel design is a sorozat többi modelljéhez illeszkedik. A CLP-725 háromféle színben rendelhető.

A TERMÉK ÁTTEKINTÉSE

HANG:
CFX és Bösendorfer Imperial zongora hangminták CFX binaurális mintavételezés
VRM (Virtuális Áramkör Modellezés) Grand Expression Modeling Egyenletes felengedés
Key-Off minták 256-hang polifónia 10 hangszín

ÉRINTÉS, PEDÁL:
GrandTouch- S™ billentyűzet szintetikus elefántcsont és ébenfa billentyűzet borítással
Kiváltópont

EGYÉB:
Dual/Duo Zengetés
10 hangszín demó dal+ 50 zongora*
2-sáv felvétel
USB TO HOST csatlakozó
Kettős fejhallgató csatlakozó 20W x 2 erősítő
12 cm x 2 hangszóró rendszer Intelligent Acoustic Control (IAC) Stereophonic Optimizer
Kottatartó klipek


2021. február 4. 10:48

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA