MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Erdei koncert Cameo akkumulátoros világítással és LD Systems hangosítással!

A koronavírus járvány alatt számtalan új formáció jött létre annak érdekében, hogy biztonságos élő előadásokat lehessen szervezni a távoságtartásra vonatkozó szabályok betartása mellett.
Ebben az időszakban a Jacky Bastek által vezetett kölni illetőségű Humblo együttes saját koncepciót alakított ki erdei koncertekre, egyúttal élve a lehetőséggel, hogy felhívják az emberek figyelmét egy hatalmas problémára – az erdő mint fő ökoszisztéma védelmére. 

Az erdei koncerteket 2021 augusztusában tartották a Bergwaldproject e.V. és a WEtell klímasemleges mobilszolgáltató együttműködésével. Az Adam Hall csoport különféle Cameo spotlámpákkal vette ki a részét az eseményből, biztosítva ezzel a sötét erdei színpad hangulatos megvilágítását.

Az alkalmazott felszereléseknek nem csupán akkumulátorosnak, ezáltal mobilizálhatóknak kellett lenniük, de strapabíróknak és gyorsan üzembehelyezhetőknek is. A fényeket 12 darab Cameo DROP B1 kültéri minilámpa, emellett két Zenit B60 LED Par spot, két Zenit B200 wash és egy kompakt F1 FC RGBW Fresnel szolgáltatta.

A hangosítási feladatokat az LD Systems MAUI 5 GO rendszer látta el.

Bővebb információ: https://elimex.hu/ 


 

2022. január 10. 09:36

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA