MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

CB-EG10 és CB-EG20 prémium puha gitártok

Az elektromos gitárok széles skálájához tervezett BOSS CB-EG10 ideális megoldás mindazok számára, akiknek kiemelkedő hangszervédelemre van szükségük, a lehető legkisebb súllyal párosítva. Magabiztosan hordozhatod elektromos gitárodat a merevített BOSS CB-EG20 tokkal, amely kiváló védelmet nyújt, bárhová is utazol. Ez a prémiumminőségű, stílusos és masszív tok kiváló minőségű anyagokból készül, luxuskivitelű fogantyúval és két párnázott rejtett hevederrel a lehető legnagyobb utazási kényelem érdekében.

CB-EG10 puha gitártok koncertezéshez

Teljes körű védelem, könnyű súly. Könnyű, mégis kiváló védelmet nyújtó puha gitártok tartós külső anyagokkal, vastag belső párnázattal, két levehető nyaktámasszal és egyebekkel. Az elektromos gitárok széles skálájához tervezett BOSS CB-EG10 ideális megoldás mindazok számára, akiknek kiemelkedő hangszervédelemre van szükségük, a lehető legkisebb súllyal párosítva. Tartós külső anyagok és vastag párnázás védi a gitárt szállítás közben, a kényelmes fogantyú és a párnázott hevederek pedig megkönnyítik a hordozást. A két cipzáras zsebbe elférnek a tartalék húrok, kábelek és egyéb koncerttartozékok.
 
Kategóriájában kimagasló védelem
Stílusos, modern kialakításával a CB-EG10 ragyogóan néz ki, és közben minőségi védelmet nyújt az értékes hangszered számára. A 600D-s fekete poliészter külső tartós és időjárásálló, a vastag belső párnázás pedig kiváló védelmet biztosít, miközben a tok könnyű és egyszerűen hordozható.
 
Plüss belső borítás
A CB-EG10 párnázott puha bársony belsővel és két párnázott nyaktámasszal rendelkezik, melyek biztonságos és stabil környezetet biztosítanak a gitár számára. A támaszok megemelik a tok nyaki résztét a védelem érdekében, és szükség esetén levehetőek, illetve áthelyezhetőek. A rögzített hevederekkel pedig a nyak biztonságosan a helyén marad a szállítás során.
 
Fogd és vidd!

Sokoldalúságának köszönhetően a CB-EG10 zökkenőmentessé teszi a hangszered szállítását. Az elsődleges fogantyú szilárd, gyors és kényelmes mozgatást garantál, míg a két párnázott heveder lehetővé teszi a hátizsák jelleggel történő hordozást nagyobb távolságok esetén. A hátoldalon található egy kényelmes hurokfogantyú is, amellyel a tokot egyszerűen manőverezhetjük a szűkös helyeken is.
 
Mindennapi alapigények
Az első osztályú védelem mellett a CB-EG10 praktikus funkciókat kínál a mindennapi használathoz. A nagy teherbírású cipzárak sima járásúak és tartósak, és BOSS logóval ellátott, könnyen megfogható húzókkal rendelkeznek. A tok elején található két zseb jól kihasználható olyan tartozékok szállítására, mint a húrok, kábelek, csíptethető hangoló, okostelefon és sok más.


 
•​Kiváló minőségű puha tok a koncertezéshez, sokféle elektromos gitár számára
•​Könnyű, mégis masszív kialakítás, időjárásálló poliészter külsővel és nagy teherbírású cipzárakkal
•​Kiváló védelem a vastag belső párnázásnak köszönhetően
•​Rendkívül puha plüss belső borítás és két levehető párnázott nyaktámasz, rögzítő pántokkal
•​Kényelmes párnázott fogantyú
•​Két párnázott vállpánt és külön fül a szűk helyekre való manőverezéshez
•​Két zseb a tartozékoknak, például kábeleknek, húroknak stb.

CB-EG20 puha gitártok koncertezéshez

Tökéletes védelem az utazó zenészek számára. Prémiumminőségű merevített gitártok a koncertezéshez, vízálló anyagokkal a kiváló védelem érdekében. Magabiztosan hordozhatod elektromos gitárodat a merevített BOSS CB-EG20 tokkal, amely kiváló védelmet nyújt, bárhová is utazol. Ez a prémiumminőségű, stílusos és masszív tok kiváló minőségű anyagokból készül, luxuskivitelű fogantyúval és két párnázott rejtett hevederrel a lehető legnagyobb utazási kényelem érdekében. Két külső zseb is kéznél van a húrok, hangoló és egyéb, a koncertezéshez szükséges alapvető tartozékok tárolásához.

 
Tartós és vízálló
A CB-EG20 ideális a gyakran fellépő gitárosok számára, akik a kényelem mellett maximálisan védelmet szeretnének a hangszerük számára. A kemény nejlon külső és a nagy teherbírású cipzárak vízállóak, távol tartják az esőt és az egyéb nedvességet az értékes hangszeredtől. A tok első és hátsó részében található ütközőpanelek adják a félig merev szerkezetet és szilárd védelmet a mindennapi fizikai igénybevétellel szemben.
 
Puha belső borítás és vastag párnázat
A CB-EG20 luxusminőségű belső kialakítása védőburkot képez a gitár számára utazás közben. Vastag párnázat és puha bársony szövet veszi körül a hangszert, az alsó párna pedig a hevedergomb területét védi, amikor a tok függőleges helyzetbe kerül. Ez eltávolítható, ha szükséges, hogy több hely legyen egy nagyobb gitár számára. A párnázott nyaktámasz megemeli a tok gitárfej számára kialakított részét, így az védve marad, az integrált pánt pedig a nyakat támasztja a szállítás közben.
 
Kényelmesen hordozható
A CB-EG20 ergonomikus fogantyúja hihetetlenül kényelmes fogású a mozgatható kialakításnak köszönhetően, amely megkönnyíti a hangszer hordozását. Tökéletes elhelyezkedésével olyan egyensúlyt teremt, amely követi mozgásodat sétálás közben. Ha pedig nagyobb távolságot kell megtenned, húzd ki a párnázott rejtett hevedereket, és hordozd hátizsákként a hangszert.
 
Egy hely minden számára
A CB-EG20 két zsebében rengeteg hely áll rendelkezésre az alapvető dolgok, az okostelefon és más tartozékok tárolására. A mély felső zseb két tolltartóval rendelkezik, van egy belső zseb a húrok számára és egy cipzáras hálós rész a kiegészítőknek, például csíptetős hangoló, slide, capo stb. A széles, lapos zseb tökéletes kábelek és más keskeny tartozékok tárolására, és rejtett cipzárral rendelkezik a letisztult megjelenés érdekében.


 
•​Prémiumminőségű, félig merev hordtáska, amely sokféle elektromos gitárhoz megfelelő
•​Tökéletes védelem a vastag párnázatnak és a tok elején és hátulján található belső ütközőpaneleknek.
•​Tartós, vízálló külső és cipzárak
•​Rendkívül puha belső borítás és két levehető párnázott nyaktámasz, rögzítő pántokkal
•​Kivehető, párnázott blokk a nagyobb gitárok befogadásához
•​Ergonomikus fogantyú a kényelem érdekében
•​Két párnázott, rejtett heveder a hátizsák jelleggel történő hordozáshoz
•​Hurokfogantyú a hátoldalon a szűkös helyeken történő könnyű manőverezéshez
•​Nagy teherbírású cipzárak, mutatós, fekete nikkelezett kivitelben
•​Két külső zseb a kábelek, hangoló és más tartozékok számára

Bővebb információ...


2022. február 6. 12:40

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA