MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Cameo ZENIT® W300 TW

A Cameo ZENIT® W300 TW összesen 21 x 12 W-os, hangolható fehér LED-del felszerelt, hatalmas (23 000 lm) kimeneti teljesítményű, IP65-ös minősítésű wash lámpa az igényes kültéri alkalmazásokhoz. Az RDM és a szabványos DMX-képesség mellett a Wireless Solution Sweden AB által gyártott, beépített 2,4 GHz-es W-DMX™ adó-vevővel is büszkélkedhet a kényelmes vezeték nélküli vezérlés érdekében.

A maximális sokoldalúság érdekében a ZENIT® W300 TW a Cameo innovatív SnapMag® technológiájával rendelkezik. Ez lehetővé teszi a szűrőkeretek felszerelését kevesebb mint egy másodperc alatt, szerszámok nélkül. A mágneses SnapMag® keretek precíziós fényformáló diffúzorokkal és 4 irányú terelőlemezzel külön tartozékként kaphatók.

A nagy felbontású fehér keverést és dimmelést biztosító 16 bites technológiával és 18°-os fénysugárzással a ZENIT® W300 TW rendkívül intenzív, egyenletes fényt ad. A fehér színhőmérséklet-korrekcióval, választható dimmelési görbékkel és dimmelési válasszal a lámpatest tökéletes eszköz a valóban professzionális világításhoz.

A ZENIT® W300 TW öntött alumínium házába hőmérsékletfüggő ventilátorok vannak beépítve, amelyek optimális, alacsony zajszintű működést biztosítanak, míg a négy érintőgombbal ellátott fényes OLED-kijelző egyszerű, intuitív konfigurációt tesz lehetővé. A lámpatesthez IR távirányító, omega rögzítőkonzol és tápkábel tartozik.

Bővebb információ és vásárlás...


2023. december 25. 05:01

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA