MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Cameo OTOS® B5

A borotvaéles, vakítóan fényes sugarak még mindig jelen vannak a modern világítási megoldásokban. Az OTOS® B5 segítségével bármilyen beltéri vagy kültéri színpadon létrehozhatjuk ezeket a kifejező fényeket. Az IP65-ös szabványnak megfelelő beam mozgófejes készülék egy 480 wattos kisüléses lámpán alapuló, intenzív fényű erőmű, amely 100 m-en 11 500 lux megvilágítást biztosít. A 205 mm-es elülső lencsével ellátott, kiváló minőségű optikai rendszeren keresztül az OTOS® B5 lenyűgözően keskeny, 1°-os sugárzási szöggel lövi ki a sugarakat és precíz, határozott hangsúlyokat hoz létre el a koncert- és fesztiválszínpadokon, szabadtéri rendezvényeken vagy nagyszabású televíziós műsorok produkcióiban.

Az OTOS® B5 effektrészlege tartalmaz egy statikus gobo tárcsát 19 gobóval + nyitott, valamint három forgatható és indexelhető prizmát két síkon, amelyek lehetővé teszik a különféle mid-air effektek létrehozását mélységet adva a látványnak. A CMY színkeverésnek és a 14 dikroikus szűrővel ellátott kiegészítő színtárcsának köszönhetően a színek széles skáláját hozhatjuk létre, különös tekintettel az erősen szaturált színekre.

A speciális elülső lencsétől eltekintve az OTOS® B5 háza felépítésében megegyezik az IP65 hibrid mozgófejes OTOS® H5 készülékkel, ami harmonikus megjelenést biztosít a világításhídon vagy akár a fligt case-ben, ha a két lámpatestet együtt használjuk. Ezenkívül a teljes OTOS® sorozat DMX, RDM és W-DMX™ (integrált adó-vevő) segítségével vezérelhető. Mindössze 33 kg-os tömegével az OTOS® B5 beam mozgófejes lámpa a teljesítményosztályának egyik legkönnyebb képviselője.

Bővebb információ és vásárlás...


2023. szeptember 30. 05:28

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA