MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Cameo LUXIS® FC színes LED PAR lámpa

Világítástervezőként vagy világítástechnikusként kiváló minőségű világítástechnikai alkatrészekre kell támaszkodnunk. A TV- vagy filmstúdiókban, a színházban és általában minden olyan színpadon, amelyet meg kell világítani, nem köthetünk kompromisszumokat. A PAR reflektorok a nélkülözhetetlen alapfelszerelés részét képezik. A legfontosabb, hogy ezek a gazdag színekkel, nagy fénykibocsátással és innovatív funkcionalitással rendelkező reflektorok nem hagynak kérdéseket nyitva. A Cameo LUXIS® FC mindezeknek a kihívásoknak kiválóan megfelel.

Ha színekről vagy kevert színekről van szó, a LUXIS® FC gyakorlatilag a teljes színskálát kínálja. A 6 az 1-ben COB LED erős alapszíneket és gyönyörű pasztell árnyalatokat biztosít nagyon jó színvisszaadással. Az egyetlen COB forrásnak köszönhetően nincs több árnyék vagy nem kívánt színszél. A CRI >92Ra magas színvisszaadási indexe a minőség összetéveszthetetlen nyelvét beszéli. Arról nem is beszélve, hogy a LED kalibráció gyárilag telepítve van, ami biztosítja a színhűséget.

Az egyéni beállításoktól függően a LUXIS® FC vezetékes módon DMX-512-n keresztül vagy vezeték nélkül W-DMX segítségével a Cameo opcionálisan kapható iDMX® stickjével vezérelhető. Ennek a funkciónak a használatához egy USB-port áll rendelkezésre. A készülék hátoldalán található praktikus encoderrel gyorsan és egyszerűen hozzáférhetünk a legfontosabb funkciókhoz, mint például a dimmer, a CCT vagy a zöld-magenta váltás. Az intuitívan felépített menübe is késedelem nélkül beléphetünk a vezérlőgombokon és a kétsoros OLED-kijelzőn keresztül.
Különösen színházi, valamint hasonló helyszíneken a reflektorok nem válhatnak önmagukban vizuális elemmé. A világítási berendezéseknek inkább harmonikusan és szerényen kell alárendelniük magukat az összképnek. Ez a tény nagy kihívást jelent az igényes és jól átgondolt dizájn szempontjából. A LUXIS® FC elegáns és diszkréten lekerekített, élek nélküli házformája felülmúlhatatlan. Ugyanakkor figyelembe vették az „akusztikai tervezési tényezőt” is: a hűtéshez rendkívül csendes ventilátorokat építettek be. Különböző ventilátor üzemmódok közül választhatunk, így a Cameo LUXIS® bármilyen alkalmazáshoz és zajérzékeny rendezvényekhez is alkalmas.

Mindent, amire TV/film, színház, színpadi alkalmazás vagy bérbeadás során szükség van, a készülékhez mellékelik. A Spin-16 adapter, a reteszelhető hálózati kábel, valamint a keskeny és a széles lencse tartozék. A további opcionális tartozékokkal, mint a Quicklock tartó, a fényterelő lemez, az IDMX® stick és az aszimmetrikus 10° x 60°-os lencse, bármikor kiegészíthetjük a készüléket, hogy minden alkalmazáshoz tökéletesen megfeleljen.

• Statikus spotlámpa egyforrású RGBALC COB LED-del
• Nincs árnyékhatás, vagy nemkívánatos él-elszíneződés
• CRI>92Ra, erős fény, 7500 lumen
• Változtatható CCT 1900 K és 8000 K között
• Erős elsődleges színek és gyönyörű pasztell árnyalatok
• Könnyen cserélhető első lencsék a 9° és 48° közötti sugárzási szöghöz
• Hátoldali adatgomb a gyors és egyszerű kezeléshez, valamint a legfontosabb funkciók (fényerő, CCT, vagy zöld/magenta váltás) eléréséhez
• Csendes ventilátor különféle üzemmódokkal minden alkalmazási helyzethez
• Kalibrált LED a tételek közötti színhűséghez
• USB port az opcionális iDMX® stick számára

Részletes ismertető és vásárlás: CL-LUXISFC


 

2022. július 4. 16:42

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA