MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Cameo LED softlight panel IP65 védettséggel

Legyen szó akár filmforgatásról, tévéstúdióról vagy élő közvetítésről - egy softlight panellel az emberek és tárgyak természetes, szórt fénnyel állíthatók színpadra. A fényerősség és a rugalmas kezelés mellett a természetes színvisszaadás és a kamera számára villódzásmentes működés játszik itt döntő szerepet. A Cameo S4 IP LED Soft Panel segítségével a világítástechnikusok, világítástervezők és tartalomgyártók egy sokoldalú, professzionális lágy fényt kapnak, amely az IP65-ös tanúsítványnak köszönhetően kültéri használatban is teljesen meggyőző.

A kompakt S4 IP alapja a színenként (RGBWW) 544 darab, 4-es csoportba rendezett SMD LED. A beépített kalibrációs chippel együtt az S4 IP rendkívül természetes színvisszaadással (CRI 95, TLCI 91), valamint kivételes 85 százalékos, Rec. 2020 kiterjesztett lefedettséggel rendelkezik. Emellett az 1800 és 10 000 Kelvin közötti széles tartományban állítható színhőmérséklet minden környezetben lehetővé teszi a használatot.

Az S4 IP fejlesztése során a Cameo nemcsak az S4 IP soft panel belső értékeire helyezte a hangsúlyt – a készülékház koncepció és a kezelés is meggyőző, átgondolt funkciókkal. Az oldalsó rögzített fogantyúk biztonságos és kényelmes szállítást biztosítanak, és lehetővé teszik a panel gyors igazítását a forgatáson lévő emberekhez és tárgyakhoz. Az S4 IP IP IP65 tanúsítványának megfelelően a soft panel vízálló és zárható powerCON TRUE1 kompatibilis eszközcsatlakozókkal rendelkezik. A vezérlés opcionálisan DMX-en, W-DMX-en, ArtNet-en, sACN-en vagy RDM-en keresztül történik.

Az S4 IP kezelése nagyon egyszerű. A készülék közvetlen működtetéséhez a softlight panel három nyomógombos kódolóval, négy gyorsgombbal és a ház hátulján található menükijelzővel rendelkezik. A kezelőegység süllyesztett elhelyezésének köszönhetően az S4 IP nemcsak a véletlen elállítódás, hanem az ütések és egyéb külső hatások ellen is védett. A panel még kényelmesebben vezérelhető az EZRemote segítségével az opcionális UNICON® DMX/RDM vezérlővel.

A világítás mindeneseként a Soft Panelek a legkülönfélébb környezetben – beltéren és kültéren – használhatók. Annak érdekében, hogy az S4 IP minden helyzetben ideális, sokoldalú társ legyen, a Cameo nem kötött kompromisszumot az opcionális tartozékok terén. A mellékelt Omega konzolon és a standard diffúzoron kívül a spektrum a 30° és 60°-os sugárzási szögű Honey Comboktól az Intensifier és a Heavy Diffusoron át a terelőlemezekig, a Centre Mount Yoke-ig vagy az akkumulátoros működéshez szükséges V-Mount adapterig terjed. Ezenkívül az opcionális Dark filter biztosítja a bármilyen környezetbe való észrevétlen integrálást.

• 544 SMD LED színenként (RGBWW), négyes csoportokba rendezve
• Kültéri használat az IP65 tanúsítványnak köszönhetően
• 1800-10000 Kelvin között állítható színhőmérséklet
• Állítható PWM frekvencia a villogásmentes működés érdekében
• Manuális beállítás a készüléken, vagy EZRemote az opcionális UNICON® (CLIREMOTE) használatával
• DMX, W-DMX, ArtNet, sACN és RDM vezérlés
• Ergonomikus fülek és süllyesztett kezelőszervek a biztonságos működéshez
• Magas színvisszaadási értékek (CRI 95, TLCI 91), valamint 85%-os Rec. 2020 lefedettség
• Az opcionális Dark filter (CLS4IPDARKFILTER) használatával bármely környezetbe beilleszthető a panel
• Számos tartozék elérhető, pl. fésűszűrő, Intensifier, terelőlemez és még sok más


Részletes ismertető és vásárlás: CL-4IP


2022. november 3. 11:10

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA