MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Cameo Flat Pro® második generáció

Beállít, csatlakoztat, kész! A Flat Pro® G2 LED Par spotlámpa professzionális kültéri mindenesként üzemel és sok kedvezőtlen körülmények között végzendő munkától kíméli meg a felhasználót: kalibrált és kompakt IP65 minősítésű lámpaként épületek homlokzatára szerelhető, vagy zajtalan fényforrásként színházban, fényeffektként élő műsorokban alkalmazható.

A szabadalmazott EZChase® DMX késleltető funkció lehetővé teszi futófény létrehozását külső kontroller nélkül. Ezzel DMX csatornákat, valamint időt takaríthatunk meg. Állandó környezeti megvilágítást biztosító lámpaként is használhatjuk. Függetlenül attól, hogy hány Flat Pro G2 lámpát kapcsolunk össze, a beépített kalibráló áramkör biztosítja a teljes és pasztell RGBWA színtartományt.

Az új lámpacsalád 7, 12 és 18 darab LED-del szerelt változatban kerül forgalomba.

A változtatható PWM frekvenciának (650 Hz-25 kHz) köszönhetően vibrálásmentes fényerőszabályzás érhető el színházban, TV stúdióban és filmfelvételnél.

Egy kültéri IP65 minősítésű spotlámpa annyira jó, amennyire a kezelése egyszerű. Számos ponton optimalizálás történt a sorozat kialakítása során. A szállítófület feltűnésmentesen a kompakt fém készülékházba integrálták, az OLED kijelző és az érintésérzékeny gombok gyors és egyszerű beállítást tesznek lehetővé. Minden másodperc számít, amikor esőben és szélben kell dolgozni. Az átdolgozott konvekciós hűtés és a professzionális csatlakozási lehetőségek Neutrik True kompatibilis be- és kimenetekkel, valamint IP65 minősítésű hárompólusú DMX aljzatokkal a legkiválóbb megbízhatóságot nyújtják.

A beépítési sokoldalúságot szélesítendő, a Flat Pro 7 G2, 12 G2, 18 G2 opcionálisan kiegészíthető 16 mm-es TV csappal, amely a szabványos SPIN 16® technológiát alkalmazza.
A Flat Pro 7 G2 12 G2, 18 G2 IP65 LED Par spotlámpa ideális megoldás olyan felhasználók számára, akik kompromisszumok nélküli lehetőséget keresnek a szabadban való világítás iránti szenvedélyük kifejezésére. 

Részletes ismertető és vásárlás: CL-PFLATPRO7G2CL-PFLATPRO12G2CL-PFLATPRO18G2



 

2020. október 25. 06:59

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA