MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Cameo DMX illesztő

A professzionális világítási mérnök és Art-Net specialista feladata a teljes adatsztráda megszervezése. Ez nem kerül nagy fáradtságba a Cameo XNode használatával: megbízhatóan és folyamatosan felügyeli az adatcserét és konvertálja az adatot Art-Netről és sACN-ről DMX-re. Tehát hátra lehet dőlni és lazítani, nincs ok aggodalomra, minden ellenőrzés alatt áll.

A Cameo 4-portos DMX Ethernet Node lehetővé teszi az Ethernet adatok gyors és egyszerű konvertálását DMX jelekké és vissza. Barátságos asszisztens, amely megszünteti a zűrzavart. Összesen 4 DMX jelet képes szétosztani és menedzselni. A konverter 4 egyenként leválasztott DMX porttal rendelkezik, ezek opcionálisan konfigurálhatók bemenetként és kimenetként. Mindössze az XNode-ra van szükség a pult hálózati képességeinek kihasználására, egyetlen hálózati kábelen számtalan jel küldhető.

Az IP cím hozzárendelése is rendkívül egyszerű. A 4-portos DMX Ethernet Node DHCP-képes és kompatibilis az Art-Net natív világításszabályzó szoftverével. Létfontosságú eszköz a komponensek IP címeinek menedzselésében, ezeket nem kell többé időrabló munkával kézzel megadni.
A Cameo XNode arra is tökéletesen alkalmas, hogy DMX jeleket küldjünk a lámpákhoz asztali számítógépről vagy mobil eszközről, okostelefonról és tabletről. Jól átgondolt menüje és jelátvitele egyértelműen nagy segítség a mindennapi munkában. Az Art-Net node például automatikusan összeolvasztja az adatot, amint két kontroller küld adatot ugyanoda.

Az XNode-ba épített 124 x 64 pixeles könnyen leolvasható OLED kijelzőn jól strukturált, magától értetődő menüvel dolgozhatunk. A paraméterek kényelmes kiválasztása, editálása és jóváhagyása adatkerékkel történik, és egy intuitív webes interfész is rendelkezésre áll. A hálózat gyors konfigurálása és az Art-Net vagy sACN beállítása egyáltalán nem okozhat gondot, különösen az állandóan látható állapot információknak köszönhetően.

Amennyiben komplex világítás rendszerek kombinálására, valamint Art-Net és sACN adatok DMX512-re való konvertálására van szükség, a Cameo XNode a legjobb segítség. Az Art-Net node a legújabb innovatív technológiára épül, segítségével kezelője minden rá háruló feladatot képes kiválóan megoldani. Nincs többé súlyos torlódás vagy káosz az adatsztrádán, nincsenek nem reagáló világítási komponensek.

• Átalakítja az Art-Net és sACN formátumot DMX-re 4 független kimeneten
• Támogatja az Art-Net 1-4-et (DMX és RDM)
• sACN megjelenés és draft verzió
• 4 független, optikailag szétválasztott DMX port, mindegyik konfigurálható bemenetként és kimenetként is
• Grafikus kijelző és adatkerék az egyszerű konfigurálhatóság és az állapot információk precíz megjelenítése érdekében
• Gyorsbillentyű minden DMX kimenethez az Art-Net vagy sACN közvetlen konfigurálásához
• Webes interfész az állapot, beállítás és firmware frissítés kezeléséhez
• Neutrik powerCON be- és kimenetek
• Fél rack méret, beszerelő készlet mellékelve
• Hálózati kábel nincs a csomagban

Bővebb információ és vásárlás!


2021. február 7. 10:03

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA