MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: Az MVM DOME színpadán bizonyít POGÁNY INDULÓ.

Szükséged lenne egy kis töltekezésre? Nyugi, máris mutatom, hogy milyen zenei eseményeken kaphatsz új erőre a fővárosban.

HENRI GONZO. 24.02.28. SZERDA.
Immáron több mint egy évtizede vezeti a Fran Palermo-t Henri Gonzo. Henri 2020-ban új vizekre evezett, ekkor alapította meg másik produkcióját, a magyar nyelvű dalokkal, klasszicizáló attitűddel építkező Henri Gonzo és a Papírsárkányokat. Az előadó szerdán a MÜPA színpadán muzsikál olyanok társaságában, mint Farkas Zazie, Issiaga Camara, Németh Máté, Árvay Gábor, Bali Gabriella, valamint Hencz Kornél.
Start: 20:00. Helyszín: MÜPA.


A KIRÁLY HALOTT. 24.03.01. PÉNTEK.
Új lemezt pakolt össze a 2016 óta aktív A Király Halott. Az „A tiszta lap súlya” című lemezen tíz dalt kap a nagyérdemű, többek között olyanokat, mint a „Mogorva”, a „Termék vagyunk”, vagy éppen a „Csoda”. Ezt a munkát mutatják be pénteken az Akváriumban, ahol olyan vendégek társulnak még hozzájuk, mint a THE PONTIAC, valamint JAKÓ.
Start: 19:00. Helyszín: Akvárium Klub, Kishall.


PÁPAI JOCI. 24.03.01. PÉNTEK.
Friss-ropogós autentikus zenei hangzással tér vissza az Akváriumba Pápai Joci. Az előadó tavalyi teltházas nagykoncertje után ismét a Nagyhallban bizonyít, ahol új dalokra is számíthat a közönség. Joci életében a kék rózsa fontos jelkép: a kitartás, hit, bizalom és a szenvedély üzenetét hordozza, amit tetoválásként is magán visel. A látványban ez az elem is megjelenik majd.
Start: 19:00. Helyszín: Akvárium Klub, Nagyhall.


POGÁNY INDULÓ. 24.03.02. SZOMBAT.
Az ország legnagyobb fedett csarnokát veszi be Pogány Induló. Az old school rappet képviselő Szirmai Marcell sikere többek között annak köszönhető, hogy egyáltalán nem játsza meg magát, szövegei hűen tükrözik az általa képviselt világot. Szombaton az MVM Dome-ban rázza fel közönségét.
Start: 20:00. Helyszín: MVM DOME.


YANN TIERSEN. 24.03.02. SZOMBAT.
8 év után tér vissza Budapestre a francia zeneszerző, Yann Tiersen. Az előadó egy zongora és egy elektronikus szettből összeállított műsorral érkezik hazánkba,  nem is akárhogy. Ugyanis egy lakóautóval járja körbe a turné koncerthelyszíneit, kis falvakban száll meg és otthonokban étkezik.
Start: 20:00. Helyszín: Akvárium Klub.


MANU DELAGO. 24.03.03. VASÁRNAP.
A handpan nemzetközi hírű játékosa, Manu Delago is a fővárosban zenél. A dinamikus és meglepő élő koncertjeiről híres előadóhoz az idei turnéja során csatlakozott basszusgitáron és szintetizátoron a Mad About Lemon és a Clemens Rofner három énekese.  Vasárnap az A38 Hajó Koncerttermében töltődhetsz fel velük.
Start: 20:00. Helyszín: A38 Hajó, Koncertterem.

Az összeállítás február harmadik hetében készült, így ajánljuk, hogy a szórakozóhelyek, a szervezők platformjain járj utána az esetleges változásoknak, aktualitásoknak.
Írta, összeállította: Hatos Niki


2024. február 28. 07:36

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA