MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: Visszatér hazánkba a Three Days Grace.

Erős bulikkal búcsúzik el a 2022-es évtől a Budapest Park. Velük ellentétben egyre több beltéri helyszín kínál színes programokat a hűvösebb napokra, ezen a héten például remek kikapcsolódást nyújt a Magyar Zene Háza, az A38 hajó, valamint az Esernyős.

SŐRÉS ZSOLT, ANDRÉ VIDA. 2022.SZEPTEMBER 28. SZERDA
Gondoltad volna, hogy Ahad, avagy Sőrés Zsolt (brácsa, elektronika) immáron három évtizede aktívan alkot? Továbbá az elektroakusztikus, improvizatív zene alakja közel 10 éve, hogy a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Elektronikus Zenei Médiaművészet szakirányán tanít. Hozzá csatlakozik be szerdán a Berlinben bizonyító avantgárd szaxofonos, zeneszerző, André Vida, ők ketten ugyanis egy ideje az Un-garians formáció oszlopos tagjai. A hét közepén nem csak muzsikálnak a Magyar Zene Házában, de Mándli Endre Vazullal közösen beszélgetnek is egy jót.
Start: 19:30. Helyszín: Magyar Zene Háza, Előadóterem.


PUNNANY MASSIF. 2022.SZEPTEMBER 29. CSÜTÖRTÖK
Zárja hát kapuit, búcsúzik az idei szezontól a Budapest Park. Szeptember utolsó napjait azért alaposan felrázzák a szervezők, csütörtökön például megszokott műsorát felpezsdítve szállítja a színpadra a Punnany Massif. Az este során közreműködik a Parno Graszt, valamint a PASO.
Kapunyitás: 18:00. Helyszín: Budapest Park.


BALKÁN FANATIK. 2022.SZEPTEMBER 29. CSÜTÖRTÖK
Két évtizedet tálal a folk, világzene szupergroup, a Balkán Fanatik. A csapat hivatalosan 2002-ben alakult meg, azóta pedig rengeteg stílust, formát kipróbáltak a srácok. A jubileumi bulit sem aprózzák el, hiszen a múlt és a jelen slágerei mellett olyan előadók emelik majd a show fényét, mint Pásztor Anna, Ferenczi György, Fibula, Geszti Péter, vagy éppen a Kuna Testvérek.
Start: 19:00. Helyszín: A38 hajó, koncertterem.


THE ANAHIT. 2022.SZEPTEMBER 29. CSÜTÖRTÖK
A The Anahit formációra sokáig jellemzőek voltak a melankólikus dalok, ám nemrégiben irányt váltottak, vidámabb, poposabb dalokat kezdtek el kihozni. Az ironikus íz, a húsbavágó mélység, a humor persze maradt, mint remek fűszer. Akusztikus bulijukon az Esernyősben mindkét világból szállítanak szerzeményeket, mind magyar, mind angol nyelven.
Start: 19:00. Helyszín: Esernyős - Óbudai Kulturális, Turisztikai és Információs Pont


THREE DAYS GRACE. 2022. SZEPTEMBER 30. PÉNTEK
A Three Days Grace először 2019-ben lépett fel Magyarországon. A 2003 óta aktív hard rock csapat ismét visszatér a Park színpadára, ahová garantáltan hoznak friss dalokat a májusban megjelent „Explosions” című korongjukról is.
Kapunyitás: 18:00. Helyszín: Budapest Park.


QUIMBY. 2022. OKTÓBER 01. SZOMBAT
Már tavasszal megkezdte műhelymunkálatait a Quimby zenekar, hogy szombaton igazán tartalmas, méltó bulit adjanak közönségüknek. Október első éjszakáján a produkció mellett a Budapest Parkban bizonyít még Aron Andras & the Black Circle Orchestra is.
Kapunyitás: 17:00. Helyszín: Budapest Park.


SEBŐ FERENC. 2022. OKTÓBER 02. VASÁRNAP
Kurátori hétvégével nyitja az októbert a Magyar Zene Háza, amivel az idén 75 éves Sebő Ferencet, a táncházmozgalom úttörőjét üdvözlik. Sebő beavatja a látogatókat utazásainak anekdotáiba, a népzenegyűjtés örömeibe, nehézségeibe. Az este során közreműködik hegedűn Székely Levente, dudán Istvánfi Balázs, nagybőgön Lelkes András, brácsán Mester László, csellótamburán Barvich Iván, bolgár tamburán Perger László. Énekesként Soós Réka, Tímár Sára bizonyít.
Start: 19:30. Helyszín: Magyar Zene Háza, Koncertterem.

Összeállította: Hatos Niki


2022. szeptember 28. 08:28

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA