MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: Veterán előadók rázzák fel a fővárost!

Ezen a héten több teltházas bulira kerül sor Budapesten, de aggodalomra semmi ok, van még miből válogatnod! Akusztikus koncert, punk, rap, cumbia, avagy akadt itt minden mi fülnek, szívnek ingere!

MOLNÁR TAMÁS. 2023.02.23. CSÜTÖRTÖK.
A Várkert Akusztik nem véletlenül egyre népszerűbb az élőzenét kedvelők körében, hiszen ezen az eseményen a zenészek legtöbbször a megszokott felállásukból kilépve ringatják el a közönséget. Csütörtökön a JETLAG, valamint az AFC egykori alapítója, a szerzőként is népszerű Molnár Tamás lép fel ezen a csodás helyszínen, akihez Farkas Izsák hegedűművész csatlakozik. Tamás az Anti Fitness Club, a JETLAG és a szólólemezes korszakaiból, de más előadóknak írt repertoárjából is válogat erre a különleges alkalomra.
Start: 19:00. Helyszín: Várkert Bazár.


AURORA. 2023.02.24. PÉNTEK.
Az 1983-ban alakult Aurora punkegyüttes idei első budapesti buliját az A38 Hajón adja. Előttük az angol szövegekkel dolgozó, hardcore punkot képviselő Don Gatto melegíti be az egybegyűlteket. Zúzásra felkészülni, mert ez a koncert alighanem a Duna túloldalán is hallható lesz.
Start: 19:30. Helyszín: A38 Hajó.


LOS ORANGUTANES. 2023.02.24. PÉNTEK.
Pénteken az Akvárium Klubban ringatja el közönségét a Dél-Amerika legnépszerűbb stílusát, a cumbiat szállító Los Orangutanes. A 2017 óta aktív formációban veterán zenészek bizonyítanak, akik többek között az Irie Maffia, a Paso, a Besodrom, az Anselmo Crew tagjaiból verődtek össze. 
Start: 19:30. Helyszín: Akvárium Klub


NKS. 2023.02.25. SZOMBAT.
Ugyancsak első budapesti koncertjét adja szombaton az 1996-ban alakult Nem Közölt Sáv. Zenki és Nos’Chez ezúttal a Dürer Kertben tart fekete humorú görbetükröt. Pikantériára fel!
Start: 20:00. Helyszín: Dürer Kert.


Az összeállítás február tizenhetedikén készült, így ajánljuk, hogy a szórakozóhelyek, a szervezők platformjain járj utána az esetleges változásoknak, aktualitásoknak.

Összeállította: Hatos Niki


2023. február 21. 06:32

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA