MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: Újra pörög a SIX koncertmusical

Szükséged lenne egy kis töltekezésre? Nyugi, máris mutatom, hogy milyen zenei eseményeken kaphatsz új erőre a fővárosban.

PROJECT GEMINIANI, FRANCESCO GEMINIANI. 24.02.20. KEDD.
Kamarakoncert sorozattal rázza fel az idei esztendőt a Budapest Bach Consort. A 8 hangversenyből álló turné során Francesco Geminiani összes hegedűszonátáját adja elő Paulik László, Krommer Lúcia, Maróth Bálint és Szokos Augustin. A következő izgalmas eseményre, állomásra kedden kerül sor a Petőfi Irodalmi Múzeumban.
Start: 19:00. Helyszín: Petőfi Irodalmi Múzeum.


BOBBY SHYZE. 24.02.22. CSÜTÖRTÖK.
Az A38 hajón lép fel a 2019 óta aktív analóg szinti live act.  A Felhangolva! program keretében megrendezésre kerülő eseményen a vidám, táncolható, savas techno kap fókuszt 12 órás kezdettel. 
Start: 12:00. Helyszín: A38 Hajó, Koncertterem.


VASS GERI. 24.02.23. PÉNTEK.
Első szülinapi, önálló koncertjét adja Vass Geri. A fellépés során a közönség legnagyobb kedvencei mellett friss-ropogós szerzemények is felcsendülnek, vendégként pedig az Arany János, Petőfi Sándor, William Shakespeare, Georg Büchner szövegekkel építkező tejszínhab zenekar bizonyít.
Start: 19:00. Helyszín: A38 hajó, Orr stúdió.


ROY ÉS ÁDÁM. 24.02.24. SZOMBAT.
Idén 25 éves a Roy és Ádám formáció. Ezt a csodás születésnapot kezdésként egy klubkoncerttel ünneplik meg az Akvárium színpadán, ahol a legnagyobb slágereket egészen biztosan elhúzzák hűséges közönségüknek. Vendégként Szabó Leslie, illetve Kontor Tamás fokozzák a hangulatot.
Start: 19:00. Helyszín: Akvárium Klub, Kishall.


BELGA. 24.02.24. SZOMBAT.
Ugyancsak az Akváriumban rázza fel a hétvégét az 1998-ban alakult Fonogram-, Viva Comet- és Magyar Klipszemle díjas Belga. 
Start: 19:00. Helyszín: Akvárium Klub, Nagyhall.


SIX. 24.02. 24.25. SZOMBAT-VASÁRNAP.
Februárban újra elstartol a SIX, amelyben olyan énekesnők alakítják VIII. Henrik feleségeit, mint Veres Mónika Nika, Muri Enikő, Hien, vagy éppen Horányi Juli. A hat királyné fergeteges popdívaként születik újjá és ezzel megindulnak az (ének)verseny a legkirályibb királynő címéért.
Start: 15:00, 19:00. Helyszín: Madách Színház.

Az összeállítás február első napjaiban készült, így ajánljuk, hogy a szórakozóhelyek, a szervezők platformjain járj utána az esetleges változásoknak, aktualitásoknak.
Írta, összeállította: Hatos Niki


2024. február 20. 05:36

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA