MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: Sor kerül Bangó Margit egyetlen idei budapesti fellépésére.

Szeretnél egy kicsit lelassulni, vagy pont, hogy ütős tombolásra vágysz? Ezen a héten mindkét irányba elmozdulhatsz a magyar fővárosban.

VIBE CHANGERS. 2022.08.09. KEDD.
A Vibe Changers nem más, mint két ismert improvizációs produkció, a Random Trip és a Seven Seconds In the Future keresztezése, ahol Delov Jávor (dob), DJ Q-CEE, valamint Nagy Kristóf (gitár, loop, basszus, beatbox) varázsolja el az egybegyűlteket. Az ötödik impro-open mic estre ezúttal kedden kerül sor a Magyar Zene Házának Szabadtéri színpadán. A srácokhoz csatlakozik Szécsi Böbe, valamint Kama is.
Start: 20:00. Helyszín: Magyar Zene Háza.


BOHEMIAN BETYARS. 2022.08.09. KEDD.
2009-es megalakulása óta nem fáradt el a speed-folk-freak-punkos, magával ragadó Bohemian Betyars, ők aztán tudják, hogy mi az az evés, ivás, duhajkodás, szerelem és sírva vigadás. Ösztönből áradó munkásságukból ezúttal kedden, az Akvárium Teraszán falatozhatunk.
Kapunyitás: 20:00. Helyszín: Akvárium Klub, Terasz.


DIIV. 2022.08.10. SZERDA.
Egy amerikai rock banda érkezik hozzánk egyenesen Brooklynból, New Yorkból. A DIIV nemrégiben kiadta harmadik albumát, ami a „Deceiver” címet kapta, amelynek fókuszában a hazugságokkal, a megszegett ígéretekkel, a megromlott barátságokkal. Szerdán végre Budapesten muzsikálnak a hazai közönségnek, Zachary Cole Smith (ének, gitár), Andrew Newman (dob) és Colin Caulfield (ének, basszusgitár) az Akvárium Klub közel 700 főt befogadó Kishalljában bizonyítanak. A teraszon pedig 20:00 órától az energikus, női acappella együttes, a Napfonat zenél.
Kapunyitás: 19:30. Helyszín: Akvárium Klub.


KISCSILLAG. 2022.08.11. CSÜTÖRTÖK.
A heti buli széria következő állomását Lovasi András 2005-ben alapított formációja, a Kiscsillag jelenti. Az alternatívrock zenekar a Budapest Park színpadán muzsikál csütörtök este, ahol az underground élményeket nyújtó IDEGEN bandája melegíti be előttük a közönséget.
Kapunyitás: 18:00. Helyszín: Budapest Park.


KALAPÁCS JÓZSEF. 2022.08.12. PÉNTEK.
Kalapács József munkássága során olyan formációkban bizonyított, mint a Pokolgép, az Omen, vagy éppen a Hard. Péntekesen este neves vendégművészek, pályatársak közreműködésével kerül sor egy különleges hangulatú életmű showra. A Park színpadán olyanok bizonyítanak majd, mint Vikidál Gyula, Rudán Joe, Molnár „Stula” Péter, Katona „Főnök” László, valamint Kalapács-Ódor Cintia.
Kapunyitás: 18:00. Helyszín: Budapest Park.


QUIXOTIC. 2022.08.12. PÉNTEK.
Ahhoz, hogy a retrowave újraéledjen hazánkban, ahhoz sokat tett, tesz hozzá a Quixotic formáció is. A csapat szettjei garantált audiovizuális időutazásra visznek mindenkit a szinti hullámokon. Ezen az estén a teljes Upside Down élmény érdekében az új évad kedvenc slágerei se maradnak ki, bulizz hát Eddie és Max kedvenc dalaira az Upside Downban!
Start: 22:00. Helyszín: Budapest Park.


BANGÓ MARGIT. 2022.08.13. SZOMBAT.
Több mint ötven éve bizonyít a zenei életben a Kossuth-díjas, világhírű cigány-és magyarnóta énekes, Bangó Margit. Az előadó idén egyetlen alkalommal lép fel Budapesten, mégpedig a Városmajori Szabadtéri Színpadon, ahol a Swing à la Django zenekar kíséri. Cimbalmon Csurkulya József, gitáron Dani János, Dani Norbert, billentyűn pedig Lombos Pál bizonyít.
Start: 20:00. Helyszín: Városmajori Szabadtéri Színpad.


SONUS CORDIS. 2022.08.13. SZOMBAT.
Különleges programot hívott életre a Magyar Zene Háza. A „Zene és Film” sorozatban ugyanis ritkán látható némafilmeket vítenek, amelyeket élőben fest alá zeneileg egy-egy előadó, produkció. Ezen a szombaton Krulik Ábel – „Nusantara” című, Indonéziáról szóló filmje kerül terítékre, amit a Sonus Cordis vonósnégyes (Krulik Eszter - hegedű, Lachegyi Róza - hegedű, Géczy Mirjam - brácsa, Mády-Szabó Eszter - cselló) muzsikája ráz majd fel.
Start: 20:00. Helyszín: Magyar Zene Háza.


BRAINS. 2022.08.13. SZOMBAT.
A folyamatosan megújulni képes, Fonogram-, és Petőfi Zenei díjas, drumandbass, break, drumstep, dubstep elemekkel dolgozó Brains mindig tudja, hogy mitől döglik a légy. Hazánk első számú elektronikus koncertzenekara ezt ismét bebizonyítja szombaton a Park színpadán, ahol az USEME melegíti be előttük a bulizni vágyókat.
Kapunyitás: 18:00. Helyszín: Budapest Park.

Összeállította: Hatos Niki


2022. augusztus 9. 12:30

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA