MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: Petőfi előtt tiszteleg Caramel

Szükséged lenne egy kis töltekezésre? Nyugi, máris mutatjuk, hogy milyen zenei eseményeken kaphatsz új erőre a fővárosban.

CARAMEL. 2023.08.15. KEDD.
Caramel újra koncertezik. Kedden a Petőfi Sándor születésének 200. évfordulójára rendezett előadás („Mesterkód”) részleteivel lép fel a Margitszigeti Szabadtéri Színpadán, ahol régi nagy kedvencek, illetve friss szerzemények is felcsendülnek még. Vendégként Szulák Andrea, valamint Veres Mónika Nika emeli az este fényét.
Start: 20:00. Helyszín: Margitszigeti Szabadtéri Színpad.


T. DANNY. 2023.08.17. CSÜTÖRTÖK.
Kétségtelen, hogy a fiatal zenész generáció egyik legnépszerűbb előadója T. Danny. Az előadó immáron élőhangzással, saját zenekarral járja az országot, idén pedig egyetlen alkalommal a Budapest Parkban is bizonyít. Természetesen akadnak segítői ezen az estén, ugyanis KKevin, továbbá Bruno x Spacc fokozza még a bulihangulatot. 
Start: 19:00. Helyszín: Budapest Park


RÓMEÓ VÉRZIK. 2023.08.17. CSÜTÖRTÖK.
Szükséged lenne már egy igazi rock and roll éjszakára? Akkor csütörtökön irány a Barba Negra, ahol az 1995 óta aktív felvidéki banda, avagy a Rómeó vérzik muzsikál. Előttük a Rockstars Not Dead melegíti be az egybegyűlteket. 
Start: 19:00. Helyszín: Barba Negra


BRAINS. 2023.08.18. PÉNTEK.
Igazi ős Brains-rajongó vagy, hiányolod a setlistből az olyan régi klasszikusokat, mint a „Jungle Sound” vagy éppen a „Top Shotta”?  Akkor pénteken a Budapest Parkban a helyed, ahol hazánk egyik legfelkapottabb elektronikus formációja nem csak mai slágerekkel vár, mert bizony leporolja az egykori közönségkedvenceket is. McColumbo bandája előtt Solére szántja fel a színpadot.
Start: 19:00. Helyszín: Budapest Park

Az összeállítás augusztus első hétvégéjén készült, így ajánljuk, hogy a szórakozóhelyek, a szervezők platformjain járj utána az esetleges változásoknak, aktualitásoknak.
Írta, összeállította: Hatos Niki


2023. augusztus 15. 07:12

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA