MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: Olasz és spanyol világsztár bizonyít Budapesten

Ezen a héten bemutatja új lemezét a GranCanada, dupla bulit ad T.Danny, de Müller Péter Sziámival is kikapcsolódhatunk.

FEDERICO ALBANESE. 2023.03.02. CSÜTÖRTÖK.
Szuper olasz zeneszerző és zongorista érkezik hazánkba, hiszen csütörtökön „Before And Now Seems Infinite” albuma anyagával lép fel az A38 hajón Federico Albanese. Előtte pedig a szlovén elektronikus zene egyik kiválósága, Nitz melegíti be az egybegyűlteket. Az esemény a Liveurope támogatásával kerül megrendezésre.
START: 20:00. HELYSZÍN: A38 HAJÓ, KONCERTTEREM.


SZIÁMI. 2023.03.03. PÉNTEK.
A hazai rockzene és alternatív rockzene megkerülhetetlen figurája, avagy a Sziámi AndFriends érkezik pénteken a hajóra, ahol egészen biztosan bebizonyosodik, hogy  az „Apokalipszis”, a „Vigyetek el!”, a „Besúgók és provokátorok”, a „Kicsi kicsiszolt kő”, a „Testből testbe” vagy a „Világegyetemista” jelenleg ugyanolyan érvényes anyagok, mint születésükkor.
START: 19:00. HELYSZÍN: A38 HAJÓ, KONCERTTEREM.


LOVECROSE. 2023.03.03. PÉNTEK.
A metalcore hangzással dolgozó Lovecrose az elmúlt 10 évét ünnepli meg egy több órás bulival, ahol az „Alvilág és Ég”, valamint a „Minden Lángol” albumokról, valamint a jelenleg készülő lemezről is csendülnek fel dalok. Számukra meghatározó meglepetés énekesek, zenészek is velük tartanak ezen az estén.
START: 19:30. HELYSZN: DÜRER KERT.


GÓBÉ. 2023.03.03. PÉNTEK.
A tavalyi év során kilenc országban lépett fel a Góbé. Az igen aktív csapat pénteken nagy slágereik mellett új dalokat is leszállít a Deák térre, ahol vendégként a sokoldalú Babcsán Projekt csatlakozik hozzájuk.
START: 19:00. HELYSZÍN: AKVÁRIUM KLUB.


T.DANNY. 2023.03.03.-04. PÉNTEK-SZOMBAT.
T. Danny kétségkívül az egyik legfelkapottabb hazai rapper, aki ezen a héten kétszer is megtölti az Akváriumot, ahol tavaly első alkalommal lépett színpadra zenekarával. A jegyekért érdemes kapkodni, mielőtt kipörögnek az utolsó példányok is.
START: 19:30. HELYSZÍN: AKVÁRIUM KLUB.


GRANCANADA. 2023.03.04. SZOMBAT.
A soul lágyságát a hiphop keménységével keresztező, öt fős GranCanada
új nagylemezével érkezik a Magyar Zene Házába.  Vendégük a pop-funk-soul kavalkádban úszó Starship lesz.
START: 19:30. HELYSZÍN: MAGYAR ZENE HÁZA, ELŐADÓTEREM.


PLÁCIDO DOMINGO. 2023.03.04. SZOMBAT.
60 éve varázsolja el közönségét a világhírű operaénekes, Plácido Domingo. Március első szombatján a MVM Dome színpadán láthatjuk, hallhatjuk őt,  ahol a 2022-es Virtuózok tehetségkutató győztesei és különdíjasai csatlakoznak be hozzá.
START: 19:00. HELYSZÍN: MVM DOME


Az összeállítás február utolsó hétvégéjén készült, így ajánljuk, hogy a szórakozóhelyek, a szervezők platformjain járj utána az esetleges változásoknak, aktualitásoknak.
Összeállította: Hatos Niki


2023. március 2. 05:47

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA