MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: Norvég és marokkói zenész rázza fel a hetet!

Szükséged lenne egy kis töltekezésre? Nyugi, máris mutatom, hogy milyen zenei eseményeken kaphatsz új erőre a fővárosban.

ASMAA HAMZAOUI. 2024.05.14. KEDD.
Szereted a marokkói transzzenét? Akkor kedden a MÜPA-ban a helyed, ahol a gnawa kultúra egyik legfiatalabb női nagykövete, Asmâa Hamzaoui bizonyít. Őt a Bnat Timbouktou trió, valamint a Saïd Tichiti vezette, Magyarországon működő Tariqa zenekar (gitár: Mészáros Ádám, hegedű, trombita, ének: Kovács Ferenc, szaxofon, furulya: Bede Péter, dob: Halmos András) támogatja az est során, akik külön-külön, de együtt is játszanak majd.
Start: 20:00. Helyszín: Müpa.


SUSANNE LUNDENG TRIO. 2024.05.15. SZERDA.
Susanne Lundeng hegedűs, zeneszerző, énekes nem más, mint Norvégia egyik legelismertebb népzenésze. Improvizatív párbeszéden alapuló zenei felfedezőútján két jazz-zenész, Nils-Olav Johansen és Per Oddvar Johansen erősíti. Melankolikus, visszafogott és gyengéd, ugyanakkor viharoktól sem mentes muzsikájukba szerdán a Budapest Music Centerben kóstolhatunk bele.
Start: 20:00. Helyszín: Budapest Music Center.


HORVÁTH TAMÁS. 2024.05.17. PÉNTEK.
Horváth Tamás olyannyira a szívébe zárta a Parkos közönséget, hogy minden alkalommal, mikor itt játszik, magára tetováltatja a koncert dátumát. Vélhetően a pénteki napot is megörökíti magán, amikor olyan slágerek csendülnek fel az ikonikus helyszínen, mint a „Táncol velem a világ”, a „Fehér holló”, vagy éppen a „Meggyfa”.  Vendégként Kiss Kevin melegíti be a közönséget.
Start: 19:00. Helyszín: Budapest Park.


KÁSA TÍMEA, CZICZÓ ATTILA. 2024.05.18. SZOMBAT.
Kása Tímea és Cziczó Attila hamisítatlan párizsi hangulatot teremt a FÉM Arts & Caféba. Francia sanzonokkal építkező műsoruk kétszer negyvenöt percet jelent, alkalmanként pedig Koltay Kurszán is közreműködik tangóharmonikán.
Start: 20:00. Helyszín: FÉM Arts & Café.


PUNNANY MASSIF. 2024.05.18. SZOMBAT.
Az idén huszonegy éve aktív Punnany Massif a Budapest Parkban rázza fel a szombat estét. Előttük vendégként Myra Monoka szolgáltatja a talpalávalót.
Start: 19:00. Helyszín: Budapest Park.

Az összeállítás május első hetében készült, így ajánljuk, hogy a szórakozóhelyek, a szervezők platformjain járj utána az esetleges változásoknak, aktualitásoknak.
Írta, összeállította: Hatos Niki


2024. május 14. 08:23

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA