MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: Nemzetközi előadók rázzák fel Húsvét ünnepének hetét!

Magyarországon ad bulit Nik Bärtsch, Tommy Katona, Lil Tjay, valamint a Weval.

NIK BÄRTSCH. 2023.04.05. SZERDA.
Hazánkba érkezik a modern jazz hipnotikus hatású, meditatív zenéit szállító Nik Bärtsch. A svájci zongorista legújabb nagylemeze, az „Entendre” igazi stíluskavalkád, egymástól távolinak tűnő zenei világokat kapcsol össze. A Magyar Zene Házában hallható műsora Bartók zenéjéből indul ki, olyan magyar zenészekkel kiegészülve, mint hegedűn Várallyay Petra, Krulik Eszter, brácsán Jobbágy Andor, csellón Zétényi Tamás, cselesztán Palojtay János, ütőhangszereken pedig Janca Dániel.
Start: 20:00. Helyszín: Magyar Zene Háza, Koncertterem.


SZŐKE NIKOLETTA. 2023.04.06. CSÜTÖRTÖK.
Csütörtökön este is kaphatunk jazz finomságokat, mégpedig a Junior Prima díjas Szőke Nikolettának köszönhetően, aki zenekarát a magyar jazz meghatározó művészeiből építette fel. Ezt a felállást először hallhatja a közönség, hiszen szerdán olyanok bizonyítanak az Opus Jazz Clubban, mint trombitán Fekete-Kovács Kornél, gitáron László Attila, nagybőgőn Barcza Horváth József, továbbá dobon Balázs Elemér.
Start: 20:00. Helyszín: Budapest Music Center – Opus Jazz Club


OHNODY. 2023.04.06. CSÜTÖRTÖK.
Kísérleti jelleggel mutatja be legújabb kislemezét Ohnody. A „Sötét”, ingyenes eseményen a közösségformálásé a főszerep, így többek között arra lesz lehetőség, hogy a hallgatók szabadon döntsenek arról, hogy honorálják-e – és ha igen, akkor milyen összeggel – azt, amit hallanak, látnak és éreznek ezen az alkalmon.
Start: 20:00. Helyszín: Akvárium Klub, Kishall.


TOMMY KATONA. 2023.04.06. CSÜTÖRTÖK.
Először muzsikál a magyar fővárosban a 2010 óta aktív texasi zenekarával Tommy Katona. A formáció célja, hogy Stevie Ray Vaughan életművét ápolja, népszerűsítse blues-rock klasszikusokkal kiegészülve. A 2007 óta Amerikában élő Tommyt olyanok támogatnák a show során, mint basszusgitáron Steve Buckner, dobon pedig Travis Montoya.
Start: 20:00. Helyszín: Analog Music Hall.


WEVAL. 2023.04.07. PÉNTEK.
Nagy energiájú elektronikus funk társul érzelmes szintivel az amszterdami Weval zenéjében. A duó nem mellesleg az A38 Hajó 20. születésnapja alkalmából érkezik Budapestre, ugyanis jubileumi évüket 20 különleges estével ünneplik a szervezők. 
Start: 21:00. Helyszín: A38 hajó, Koncertterem.


KAMELOT. 2023.04.08. SZOMBAT.
Nagyot zúzhat szombaton este a modern szimfonikus metal egyik kiemelkedő alakja, a Kamelot. A Thomas Youngblood vezette amerikai csapat ugyanis európai turnéját járja, amely keretein belül tíz országban találkozhatnak közönségükkel. Kiemelt vendégként a tunéziai Myrath támogatja őket, de csatlakozik még a svéd Eleine, valamint a League of Distortion.
Start: 20:00. Helyszín: Barba Negra, Red Stage


LIL TJAY. 2023.04.10. HÉTFŐ.
Miután letöltötte egy éves börtönbüntetését, Lil Tjay elhatározta, hogy új életet kezd, a zenének szenteli magát. Rögtön a második száma, a „Brothers” el is hozta számára a sikert, az áttörést, így immáron olyan előadókkal dolgozott együtt, mint YG, Pop Smoke, Tory Lanez és 6LACK. Persze a balhék továbbra sem kerülik el, tavaly túlélt egy majdnem halálos lövöldözést. Hétfőn a Papp László Budapest Sportaréna közönségét nyűgözheti le teljesítményével. Az előadó az idei évre hatalmas slágereket ígért, vélhetően április tizedikén ezekből is kaphatunk majd egy kisebb csokrot.
Start: 20:00. Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna


Az összeállítás április első hétvégéjén készült, így ajánljuk, hogy a szórakozóhelyek, a szervezők platformjain járj utána az esetleges változásoknak, aktualitásoknak.

Összeállította: Hatos Niki


2023. április 5. 05:42

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA