MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: Nemzetközi előadók és halloweeni hangulatok uralják a fővárost

Budapestre érkezik az IL DIVO, Melody Gardot, valamint Marcus Miller. A hazai előadók közül pedig nagy bulira készül Boggie, Lil Frakk, A csajod, a Meg egy cukorka, a perpetuum, de a Hiperkarma is.

MARCUS MILLER. 2022. OKTÓBER 25. KEDD
A világ egyik legtehetségesebb basszusgitárosa, a kétszeres Grammy-díjas jazzlegenda, Marcus Miller nyitja a hetet. A zenész 12 szólóalbummal rendelkezik, de rengeteg egyéb korongot, film zenét jegyez még. Miller elhozza nagy klasszikusait, de kiváló zenekarát is, amelyet olyanok alkotnak, mint Anwar Marshall (dob), Donals Hayes (szaxofon),Russell Gunn (trombita), valamint Xavier Gordon (billentyűk) .
Start: 19:00. Helyszín: MOM KULT.


MELODY GARDOT. 2022. OKTÓBER 26. SZERDA
Hazánkba érkezik Melody Gardot. A többszörös arany- és platinalemezes, Grammy-jelölt előadó ötödik nagylemezére, a 2018-as „Live in Europe”-ra sok-sok közönségkedvenc darabot válogatott. Ezekkel bizonyít szerdán a Müpa - Bartók Béla Nemzeti Hangversenytermében. A jegyek 3.900 és 13.500 HUF között mozognak.
Start: 20:00. Helyszín: Müpa - Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem.


TÖRÖK ÁDÁM ÉS A MINI. 2022. OKTÓBER 26. SZERDA
Radics Béla (Taurus) előtt tiszteleg Török Ádám és a Mini, valamint a Pengék és halak. Ezen az estén ugyanis a Pengék koncertjén Radics bíbor Gibsonja fog szólni, Török Ádám és a Mini pedig már annak idején is jó társa volt Radicsnak.
Start: 19:30. Helyszín: Magyar Zene Háza, Koncertterem.


PONT KVARTETT. 2022. OKTÓBER 26. SZERDA
Az autonóm világú zeneszerzőkből álló Pont Kvartett jelenlegi formájában most áll először együtt színpadra. A kortárs zenét és az avantgárd jazzt ötvöző produkcióban fúvós hangszereken Grencsó István, zongorán Dukay Barnabás, elektronikus zongorán Kovács Tickmayer István, űtőhangszereken pedig Holló Aurél alkot nagyot.
Start: 20:00. Helyszín: Budapest Music Center – Opus Jazz Club.


A CSAJOD. 2022. OKTÓBER 27. CSÜTÖRTÖK
„A Csajod A volt, a még meglehet, a meglehetett volna, és a bárcsak meglett volna...” – ezekről a helyezetkről, lehetőségekről muzsikál az eklektikus, a runk – rock – pop jegyekkel dolgozó formáció. A Csajod mellett csütörtökön felrázza még az estét az öt tagú 8Light Minutes is.
Start: 19:00. Helyszín: Dürer Kert.


BOGGIE. 2022. OKTÓBER 27. CSÜTÖRTÖK
Legújabb, "FRAGILITÉ" lemezét mutatja be a Magyar Zene Házában Boggie. A 2013-ban, "Parfüm" című zenéjével berobbant énekesnőnek ez a negyedik korongja, amelyen jól hallható, hogy dallamvilága, stílusa tovább csiszolódott, olyan jegyekkel dolgozott rajta ugyanis, mint a francia sanzon, a klasszikus zene, a britpop és a világzene. Csütörtökön Boggie olyan társakkal lép színpadra, mint Szakonyi Milán (gitár), Antal Gábor (zongora), Szabó Tamás (dob), Simkó-Várnagy Mihály (elektromos cselló, basszusgitár). Vendégként csatlakozik hozzájuk Grecsó Krisztián, Agócs Márton.
Start: 19:30. Helyszín: Magyar Zene Háza, Koncertterem.


MEG EGY CUKORKA. 2022. OKTÓBER 28. PÉNTEK
Ütős kis alter kollab áll össze az év egyik legrémisztőbb éjszakáján. Az Akvárium Klub Kishalljában ugyanis fellép a Meg Egy Cukorka, a 4Bards, valamint a kisbetűs ünnepnapok. „Ugyan a halál színeibe öltözünk, de a szemei közé nevetünk, így ünnepelve az életet! Tartsatok velünk sminkben, kiöltözve!” – áll a meghívódban.
Start: 18:30. Helyszín: Akvárium Klub – KisHALL.


IL DIVO. 2022. OKTÓBER 28. PÉNTEK
Budapesten bizonyít az Egyesült Királyságból származó, különböző nemzetiségű tagokból álló, 2004-ben alakult IL DIVO. A négy elbűvölő tehetség a Budapest Arénában várja hazai rajongóit, akik a Meet&Greet csomagnak köszönhetően akár személyesen is találkozhatnak kedvenceikkel.
Start: 18:30. Helyszín: Budapest Aréna.


PERPETUUM. 2022. OKTÓBER 28. PÉNTEK
Nem fél a stílusoktól Girincsi Fruzsina (ének), Takács Dániel (gitár), Sárosi Áron (basszusgitár), Telek Attila (dob) közös formációja, a perpetuum. A csapat munkássága ugyanis a jazz, a pop, a metál, valamint az elektronika jegyeit mixeli, ráadásul angol, magyar nyelven is alkotnak. A produkció pénteken a K11 Művészeti és Kulturális Központban várja közönségét.
Start: 20:00. Helyszín: K11 Művészeti és Kulturális Központ.


BELAU. 2022. OKTÓBER 28. PÉNTEK
Egyedi látvánnyal és extrákkal készül pénteki bulijára a Belau, sőt, a show során színpadra lép Böbe, Myra Monoka, Paperdeer is.
Start: 18:00. Helyszín: Dürer Kert.


KRISZ RUDI, RICKY. 2022. OKTÓBER 28. PÉNTEK
A hosszú hétvége forgatagát egy kis retro lázzal pörgeti fel a Jam Stage. A szórakozóhely pénteken a ’90-es évekbe repül vissza, ahol az I LOVE RETRO jóvoltából Ricky és Krisz Rudi gondoskodik a hangulatról, akik sok-sok slágerrel, örökzöld saját nótákkal készülnek. 
Start: 21:00. Helyszín: Jam Stage.


BOHEMIAN BETYARS. 2022. OKTÓBER 31. HÉTFŐ
Milyen, amikor a hamisíthatatlan betyár hangulat keveredik a halloween világával? Nos, hétfőn ez is kiderül az Akváriumban, ahol legújabb, „Gubancos” nagylemezét, valamint nagy slágereit szállítja le a Bohemian Betyars.
Start: 19:00. Helyszín: Akvárium Klub, NagyHALL.


HIPERKARMA. 2022. OKTÓBER 31. HÉTFŐ
14. alkalommal rendezi meg jelmezes megakoncertjét az egyik legmeghatározóbb alternatív produkciót jelentő Hiperkarma. Ezen az estén ismét feltárul annak a másik világnak a kapuja, amelyre a 2019-ben Artisjus Díjat is bezsebelő Bérczesi Robiék több mint 20 esztendős munkássága teszi fel a koronát. Vagy a kilincset.
Start: 20:30. Helyszín: Várkert Bazár.


LIL FRAKK. 2022. OKTÓBER 31. HÉTFŐ
Megjelent Lil Frakk és Koms legújabb nagylemeze, a „Frakkeinstein”, amit a srácok hétfőn az Akváriumban mutatnak be élőben. Csatlakozik még hozzájuk az ünneplésben a Hundred Sins.
Start: 19:30. Helyszín: Akvárium Klub, KisHALL.

Összeállította: Hatos Niki


2022. október 25. 05:35

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA