MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: Magyarországra érkezik Cory Henry.

Szükséged lenne egy kis töltekezésre? Nyugi, máris mutatjuk, hogy milyen zenei eseményeken kaphatsz új erőre a fővárosban.

ZORÁN. 2023.11.14. KEDD.
A KMO Művelődési Központban lép fel a Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas ZORÁN. Az este során a kihagyhatatlan, egyben megunhatatlan dalok mellett felcsendülnek majd ritkábban játszott szerzemények is. A lélekemelő zenei élmény garantált.
Start: 19:00. Helyszín: KMO Művelődési Központ és Könyvtár.


LÁSZLÓ ATTILA. 2023.11.15. SZERDA.
László Attila a magyar jazz szcéna egyik kiemelt alakja, aki a big band-muzsikálásért is rengeteget tesz napról-napra. Munkásságát jazz-szakmai kitüntetések mellett 2003-ban Liszt-díjjal ismerték el. Szerdán a Zeneakadémia Solti Termében ad koncertet a kiválóság.
Start: 19:00. Helyszín: Zeneakadémia - Solti terem.


ADAM SZUMPER. 2023.11.16. CSÜTÖRTÖK.
A Budapest Jazz Club-ban mutatja be „One Step Closer” című második lemezét Adam Szumper. Csütörtökön mindkét albumáról játszik majd jazz-rock, fusion, funk és rock darabokat. A koncerten olyanok társulnak hozzá, mint Mogyoró Kornél (ütőhangszerek) Tury Krisztián (gitár), Usztics Dániel (basszusgitár), Tempfli Erik (billentyűs hangszerek), Bartók Máté (alt szaxofon, EWI) és Szumper Ádám Ákos (dobok).
Start: 20:00. Helyszín: Budapest Jazz Club.


PAULINA. 2023.11.16. CSÜTÖRTÖK.
A 2021-es X-Faktor legjobb női énekese, Kocsis Paulina az elmúlt években számtalan nívós eseményen felléphetett, ilyen volt a tavalyi Sziget fesztivál, a 2022-es Honeybeast turné, vagy éppen az idei Év Sportolója Gála. Csütörtökön újabb mérföldkő érkezik el zenei karrierjében, ugyanis első önálló buliját adja saját zenekarával. Az A38 hajón vendégként Kiss Kevin melegíti be a közönséget.
Start: 19:30. Helyszín: A38 hajó, Koncertterem.


CORY HENRY. 2023.11.16. CSÜTÖRTÖK.
Cory Henry Hammond B3 orgonajátéka, improvizációs készsége, elbűvölő személyisége párját ritkítja. Az előadó két éve trióját egy nagyobb formációra cserélte, pontosan ezzel érkezik csütörtökön a Müpa színpadára.
Start: 20:00. Helyszín: Müpa - Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem.


SZEDER. 2023.11.16. CSÜTÖRTÖK.
A zenei munkásságát francia sanzonos bohémsággal, indie folkpoppal fűszerező SZEDER csütörtökön akusztikus formációjával bizonyít. Dalait Kristóf Martin gitáros, Hegyi Zoltán nagybőgős kíséretében adja át a nagyérdeműnek. Többek között olyan szerzemények csendülnek majd fel, mint a „Körbe-körbe”, vagy éppen a „Kanyar”. 
Start: 19:30. Helyszín: B32 Galéria és Kultúrtér.


PALYA BEA. 2023.11.17. PÉNTEK.
Több éve már, hogy Palya Bea „Szabadon NŐ” koncertsorozata él és virul. Az A38 hajón ismét az erős női hangoké a terep, így Beán túl hallhatjuk majd a Sztárban sztár első női győztesét, Gubik Petrát, valamint az Eurovíziós Dalfesztivált is megjárt BOGGIE-t. Vendégzenekarként a Neha fokozza a hangulatot.
Start: 19:30. Helyszín: A38 hajó, Koncertterem.


DEÁK BILL GYULA. 2023.11.18. SZOMBAT.
75. születésnapja alkalmából különleges bulira készült Deák Bill Gyula. Az életmű koncerten a legemblematikusabb szerzemények kapják a fókuszt, amelyre egészen pontosan szombaton a Papp László Budapest Sportarénában kerül sor.
Start: 19:30. Helyszín: Papp László Sportaréna.


BRÓDY JÁNOS. 2023.11.18. SZOMBAT.
Budapest legjobb akusztikájú hangversenytermében, a Müpában lép fel Bródy János. A legnagyobb slágerek mellett előad dalokat a „Gáz van, babám!” című legutóbb megjelent albumáról is. Az este során olyanok működnek közre, mint Kirschner Péter, Bakos Zita, Tóth Dóra Lilla, Baka Rebeka, Kónya Csaba, Szász Szabolcs, vagy éppen Tóth Márton.
Start: 19:30. Helyszín: Müpa - Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem.


THE ANAHIT. 2023.11.19. VASÁRNAP.
A The Anahit nem csak zeneileg teszi oda magát. Csányi Rita dalainak üzenetét, hangulatát egyes koncerteken rendhagyó módon, különböző ízekkel, illatokkal, színekkel és formákkal erősítik fel. Ezeken az alkalmakon jelnyelvi tolmács is közreműködik. A banda (Kocsis Dániel, Sashegyi Soma) vasárnap az Adaptérben zárja, ugyanakkor rázza fel a hetet.
Start: 18:00. Helyszín: Adaptér.

Az összeállítás november második hetében készült, így ajánljuk, hogy a szórakozóhelyek, a szervezők platformjain járj utána az esetleges változásoknak, aktualitásoknak.
Írta, összeállította: Hatos Niki


2023. november 14. 14:08

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA