MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: Közös bulit ad a Supernem és Ganxsta Zolee

Szükséged lenne egy kis töltekezésre? Nyugi, máris mutatjuk, hogy milyen zenei eseményeken kaphatsz új erőre a fővárosban.

ZAPOROZSEC. 2023.08.02. SZERDA.
Kíváncsi vagy arra, hogy hogyan passzolnak a teknősbéka, a kardiológus, a vodka, a hagymapucolás vagy a buszsofőr szavak egymáshoz egy francia sanzon hangulatában? Akkor szerdán az A38 hajón a helyed, ahol 20:30-as kezdettel a ZAPOROZSEC lép színpadra. Könnyed nyári este lesz ez némi „Rákkendról” fűszerrel.
Start: 20:30. Helyszín: A38 hajó.


CSORBA LÓRÁNT. 2023.08.02. SZERDA.
Csorba Lóci közel 10 éve állja meg helyét a hazai zeneiparban singer-songwriter típusú előadóként. A Lóci játszik dalainak többségét máig egy szál gitáron alkotja meg a frontember, így ezen a szerdán az eredeti formában lesznek hallhatóak ezek a szerzemények. A számok így is nagyon jól működnek. Hogy igazam van-e, annak a KULT-Udvar K11 nyári, szabadtéri koncertsorozatának köszönhetően járhatsz utána. A koncert rossz idő esetén beltéren kerül megrendezésre.
Start: 20:00. Helyszín: K11 Művészeti és Kulturális Központ.


IRIE MAFFIA. 2023.08.03. CSÜTÖRTÖK.
Pálmafákkal teli oázis az augusztusi hőség közepén? Nos, lehetséges, hála az Irie Maffia zenekarnak, akik idén már harmadik alkalommal hozzák létre ezt a karibi hangulatú kikapcsolódást a Budapest Parkban.
Start: 19:00. Helyszín: Budapest Park.


SUPERNEM. 2023.08.04. PÉNTEK.
Őrületes karakterek szabadulnak el a Park színpadán pénteken. Ugyanis a tavaly 20. jubileumát ünneplő hazai punk-rock legenda, a Supernem, valamint az ország elsőszámú fenegyerekeit egyesítő Ganxsta Zolee és a Kartel rázza fel az ikonikus helyszín közönségét.
Start: 19:00. Helyszín: Budapest Park.


TNT. 2023.08.05. SZOMBAT.
A kilencvenes-kétezres évek egyik legnépszerűbb hazai slágergyáros duója, a TNT olyan örökzöldekkel tölti meg a Parkot szombaton, mint a „Kicsi gesztenye”, a „Titkos üzenet” vagy a „Bele vagyok zúgva”. Előttük a hazai hiphop egyik legnagyobb úttörője, Sub Bass Monster pörgeti be a kikapcsolódni vágyókat.
Start: 19:00. Helyszín: Budapest Park.


MÖRK, NUNKI BAY STARSHIP. 2023.08.05. SZOMBAT.
Valóban elgondolkodtatóan mesél társadalmi, pszichológiai és hétköznapi témákról a Mörk. Az alapjaiban soul és funk elemekre támaszkodó banda szombaton az audiovizuális féregjáratként jellemzett, de valójában pop, neosoul, jazz, pszichedelikus és R&B jegyekkel fémjelzett Nunki Bay Starship legénységével kiegészülve muzsikál a Várkert Bazárban.
Start: 19:30. Helyszín: Várkert Bazár.

Az összeállítás július harmadik hétvégéjén készült, így ajánljuk, hogy a szórakozóhelyek, a szervezők platformjain járj utána az esetleges változásoknak, aktualitásoknak.
Írta, összeállította: Hatos Niki


2023. augusztus 2. 14:15

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA