MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: Középszínpados koncerttel rázza fel a hetet Majka

Szükséged lenne egy kis töltekezésre? Nyugi, máris mutatom, hogy milyen zenei eseményeken kaphatsz új erőre a fővárosban.

GESZTI PÉTER. 2024.03.20. SZERDA.
A szerelem 22 árnyalatát mutatja be Geszti Péter „Vabadaba” című produkciója. A szerdai műsor 22 dalból tevődik össze, ahol Pétert Váczi Eszter tehetsége, izgalmas karaktere erősíti. Az est során a hetvenes évek világába repülhet vissza a közönség magyar szövegekkel, modern hangszereléssel a RamART színpadán.
Start: 19:00. Helyszín: RAMART.


NAGY EMMA. 2024.03.21. CSÜTÖRTÖK.
Csütörtök este a 2019-es Jazz Showcase szakmai díjazott Nagy Emma Quintet bizonyít a MÜPA-ban. Az Artisjus-díjas produkció dalait a kemény groove-ok, az improvizáció, a kortárs kompozíciók uralják. Tavaly jelent meg „Return” című nagylemezük, amelyről ezen az estén is hallhatunk szerzeményeket, de még ennél az anyagnál is frissebb dalok is felcsendülnek majd.
Start: 20:00. Helyszín: Müpa.


KONYHA. 2024.03.22. PÉNTEK.
Szepesi Mátyás a szív legmélyebb bugyraiból szállítja fel szövegeit, Badics Márk dobos és Haller Dániel basszusgitáros pedig biztos kézzel válogatják egyedi alapanyagaikat. Budakalászi akusztikus koncertjén a trió az egész eddigi életművéből játszik dalokat a KKMH Rockházban.
Start: 20:00. Helyszín: KKMH Rockház.


MAJKA. 2024.03.23. SZOMBAT.
Különleges koncerttel rázza fel a szombat estét Majka. Az előadó MVM Dome-ban megrendezésre kerülő buliján ugyanis a színpad a nézőtér közepén helyezkedik el. Az előadó Veres Mónika Nikával, nagyszerű zenekarával, táncosaival és számtalan látványossággal készül a nem mindennapi attrakcióra.

„Komoly kihívás technikailag is körbe élményt adni látványban és hangzásban, valamint előadóként is bejátszani ezt a teret. Azt szeretnénk, ha a nézők egy kicsit jobban részesei lennének a bulinak velünk együtt, akik a színpadon állunk majd” – mondta el a rapper.
Start: 20:00. Helyszín: MVM Dome.


MAGASHEGYI UNDERGROUN. 2024.03.23. SZOMBAT.
A Telki Sportcsarnokban lép fel a munkásságát folkkal, elektronikával, sötétebb tónusokkal fűszerező Magashegyi Underground. A banda tavaly adta ki "Egymáshoz rövid az út" albumát, amelyre sok-sok izgalmas dallal készültek. Ezen új szerzemények közül is felcsendül majd jónéhány szombaton este.
Start: 20:00. Helyszín: Telki Sportcsarnok.

Az összeállítás március második hetében készült, így ajánljuk, hogy a szórakozóhelyek, a szervezők platformjain járj utána az esetleges változásoknak, aktualitásoknak.
Írta, összeállította: Hatos Niki


2024. március 20. 06:45

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA