MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: Különleges zenei estek fűszerezik április első hetét

Szükséged lenne egy kis töltekezésre? Nyugi, máris mutatom, hogy milyen zenei eseményeken kaphatsz új erőre a fővárosban.

BLAHALOUISIANA. 2024.04.03. SZERDA.
Április 12-én jelenik meg a Blahalouisiana legújabb nagylemeze, avagy a „Sötét villám”. A korongot először a Budapest Parkban húzza el a banda, ahol kulisszatitkokat is elárulnak a közönségnek. Az est házigazdája Horváth Gergely lesz. 
Start: 19:00. Helyszín: Akvárium Klub, Lokál.


CARSON COMA. 2024.04.04. CSÜTÖRTÖK.
2021 őszén indult útjára a Dalszerelőműhely, ahol az előadók betekintést engednek a számok létrehozásába, működésébe. Ezen a héten a Carson Coma szórakoztatja a nagyérdeműt Fazekas Gergely, zenetörténész, a Zeneakadémia tanára közreműködésével.
Start: 18:30. Helyszín: ISON


UNIQUE. 2024.04.04. CSÜTÖRTÖK.
Immáron 25 éve aktív az Unique. A formáció tavaly egy nagykoncerttel ünnepelte ezt a jubileumot, idén pedig egy igazán személyes hangvételű esttel jelentkeznek az A38 Hajó Koncerttermében. A repertoárban felcsendülnek a legnagyobb slágerek, majd közvetlen, baráti beszélgetésekre is sor kerül a zenekar tagjaival.
Start: 19:30. Helyszín: A38 Hajó, Koncertterem.


MORDÁI. 2024.04.04. CSÜTÖRTÖK.
Ötödik születésnapját ünnepli csütörtökön a pszichedelikus folk, a rock, és a jazz határmezsgyéjén kalandozó Mordái. A koncerten az első, második nagylemezükből adnak át egy finom kis szeletet, továbbá a banda korábbi tagja, Porteleki Áron (brácsa, ütőhangszerek) is tiszteletét teszi a színpadon. 
Start: 20:00. Helyszín: Akvárium Klub, Kishall.


MI VAGYUNK A MUSICAL. 2024.04.05. PÉNTEK.
Közös zenekaros koncertet ad hazánk három kiváló musical színésznője, avagy Janza Kata, Peller Anna és Gubik Petra. A művészek kedvenc szerepeik legnagyobb dalaival készülnek péntekre, de mesélnek szerepálmaikról, közös előadásaikról is. 
Start: 19:00. Helyszín: RaM-ArT Színház.


MIKLÓSA ERIKA. 2024.04.06. SZOMBAT.
Különleges koncertre készül a 2014 óta a Virtuózok zsűrielnökeként is aktív Miklósa Erika. Gazdag repertoárjából szombaton az Eiffel Műhelyház színpadán csemegézhetünk, ahol zongorán Balázs János, Harazdy Miklós támogatják majd.
Start: 19:30. Helyszín: Eiffel Műhelyház.


DANUBIA ZENEKAR. 2024.04.06. SZOMBAT.
Szereted a műfajok közötti zenei átjárásokat? Akkor szombaton a Budapest Music Centerben a helyed, ahol többek között az is kiderül, hogy mit mondhat Mozartról egy jazz-zongorista. A műsor során olyanok bizonyítanak, mint a Tálas Áron Trió (Tálas Áron - zongora, ifj. Tóth István - nagybőgő, Csízi László - dob), vagy éppen karmesterként, házigazdaként Hámori Máté.
Start: 15:00. Helyszín: Budapest Music Center.

Az összeállítás március utolsó hetében készült, így ajánljuk, hogy a szórakozóhelyek, a szervezők platformjain járj utána az esetleges változásoknak, aktualitásoknak.
Írta, összeállította: Hatos Niki


2024. április 3. 05:19

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA