MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: Különleges hangulatú estekkel indul az ősz.

Remek műsorral készül szeptemberben a Budapest Park, a VárKert Bazár, a Magyar Zene Háza, a Hegedűs-Csáky zsinagóga, valamint a Pesti Vigadó is. 

DOS DIAVOLOS. 2022. SZEPTEMBER 07. SZERDA
Bensőséges zenei magasságokat, mélységeket teremt a Várkert Akusztik sorozata. Szerdán Ganxsta Zolee és Takács Vilkó 2019-ben megalapított déli blues-t játszó duója, a Dos Diavolos lép fel ezen a csodás helyszínen. Gőzölgő mocsári hangulat a Várkertben.
Start: 19:00. Helyszín: Várkert Bazár.


TRIO IN UNO (BRA). 2022. SZEPTEMBER 07. SZERDA
Igazi instrumentális kavalkádot jelent a hazánkba érkező Trio in Uno. A formációban csellón a brazil Diego Cardoso, 7-húros gitáron José Ferreira, szaxofonon pedig az olasz Giulia Tamanini bizonyít. Olyan zeneszerzők alkotásait adják elő szerdán, mint Egberto Gismonti, Sergio Assad, Hermeto Pascoal, Marco Pereira és Radamés Gnattali.
Start: 19:30. Helyszín: Magyar Zene Háza.


DZSÚDLÓ. 2022. SZEPTEMBER 08. CSÜTÖRTÖK
Dzsúdló napjaink egyik legnépszerűbb fiatal előadója, aki a nyitó hétvégén már fellépett a Budapest Parkban, a héten pedig dublázik. Erre a bulira számtalan meglepetés vendéggel, új dalokkal, már jól ismert anyagokkal készül. Előtte Young Majré felel a közönség bemelegítéséért.
Kapunyitás: 17:00. Helyszín: Budapest Park


GERGELY RÓBERT. 2022. SZEPTEMBER 08. CSÜTÖRTÖK
Nosztalgikus estet ad zenekarával, a Studio 11 Combóval csütörtökön Gergely Róbert. Az énekes-színész olyan előadók dalait nyújtja át közönségének, mint Szécsi Pál, Nádas Gábor, Fényes Szabolcs, vagy éppen Hajdú Júlia. Az est során közreműködik Békefi Viktória, Katz Zsófia, Némedi-Varga Tímea, Gere Orsolya.
Start: 19:00. Helyszín: Hegedűs-Csáky zsinagóga


NESZLÉNYI PFEIFFER JUDITH. 2022. SZEPTEMBER 08. CSÜTÖRTÖK
Neszlényi Pfeiffer Judith gyermekként kényszerült elhagyni hazánkat, azonban tehetségére az Amerikai Egyesült Államokban hamar felfigyeltek, zongoraművészként egész Amerikát bejárta. Műsorai során mélyen átélt magyar tartalommal felruházott anyagok csendülnek fel (Magyar Requiem; Óda – 1956; Rege a csodaszarvasról – legenda). Házigazdaként Batta András támogatja, a hallgatóság egy varázslatos zenés-beszélgetős órát tölthet el velük.
Start: 17:00. Helyszín: Magyar Zene Háza.


HORVÁTH TAMÁS. 2022. SZEPTEMBER 09. PÉNTEK
Horváth Tamás újra meg újra képes megtölteni a Budapest Parkot. Az előadó ezen a pénteken a legnagyobb mulatságot ígéri, előtte Rácz Gergő melegíti be a rajongókat.
Kapunyitás: 18:00. Helyszín: Budapest Park


FOREVERYOUNG. 2022. SZEPTEMBER 10. SZOMBAT
Idén Wolfgang Ziegler szervező hazájában, avagy Budapesten kerül megrendezésre a ForEverYoung kórusfesztivál. Ennek a programnak az a küldetése, hogy lehetőséget adjon az idősebb generáció muzsikusainak fellépni.  A szombati műsorban olyan elemek szerepelnek, mint Kodály Zoltán: Magyar Rondó, Kodály Zoltán: Magyar Rondó, Martín Palmeri: Misa Tango, Bartók Béla: Ne hagyj itt. Fellép a Sárik Peter Trio, a Váci Vox Humana Énekkar, a FEY- Fesztivál kórus, a Vác Civitas Szimfonikus Zenekar, szólistaként pedig bizonyít Busa Gabriella, Vörös Eszter, valamint Palmeri Martín.
Start: 19:00. Helyszín: Pesti Vigadó.


SZENT ISTVÁN KONZI FÚVÓSZENEKAR. 2022. SZEPTEMBER 11. VASÁRNAP
Makovecz Pál vezényletével vasárnap a Szent István király Ifjúsági Fúvószenekar fiatal zenészei muzsikálnak a Városligetben. Színes repertoárjukban Rossini-átirattal, valamint kortárs fúvószenekari szerzők műveivel is találkozhatunk.
Start: 16:00. Helyszín: Magyar Zene Háza.

Összeállította: Hatos Niki


2022. szeptember 7. 05:25

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA