MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: JUBILEUMÁT ÜNNEPLI A SUPERNEM

Bár gőzerővel dübörög a fesztiválszezon, szerencsére a fővárosban sincs ok unalomra. Fellép a héten Palya Bea, Sallai Laci, Alex Torres, a Budapest Bár, a Supernem, a Doggos, valamint hazánkba érkezik a washingtoni Thievery Corporation is.

THIEVERY CORPORTAION. 07.05. KEDD.
A több mint 20 eszendős washingtoni elektronikus zenei duó, a Thievery Corporation legutóbb 2019-ben járt hazánkban. Azóta a dub, a bossa nova, a trip hop, az acid jazz és az elektronikai műfajokat keverő produkció új lemezzel is előrukkolt, amelyen szimfonikus újragondolásokat tálaltak. Kedden ismét a Parkban bizonyítanak, előttük pedig a Belau melegíti be a közönséget.
Kapunyitás: 18:00. Helyszín: Budapest Park.


SALLAI LACI. 07.05. KEDD.
Az eladó azontúl, hogy bizonyít a Felső Tízezer, a Galaxisok, valamint a Platov Karatev produkciókban, valóban termékeny szerző is. Kedden az Akvárium Teraszán egy szálgitáros műsorában az elmúlt évtized szerzeményeiből ad elő, miközben bensőséges hangulatban oszt meg akár egészen meghökkentő sztorikat is.
Kapunyitás: 20:00. Helyszín: Akvárium Klub, Terasz.


BUDAPEST BÁR. 07.07. CSÜTÖRTÖK
Több mint 10 lemezzel rendelkezik a Budapest Bár. Igazi örömzenés formában ezekből szemezgetnek csütörtökön a Park színpadán, ahol 5 zenésszel (Farkas Róbert- hegedű, gitár, Ürmös Sándor - cimbalom, Ökrös Károly - harmonika, Farkas Richárd - nagybőgő, Kisvári Bence - dob), 12 énekessel lépnek színpadra. Hogy kik énekelnek majd? Behumi Dóri, Ferenczi György, Frenk, Keleti András, Kiss Tibor, Kollár - Klemencz László, Lovasi András, Mező Misi, Németh Juci, Rutkai Bori, Szűcs Krisztián és Tóth Vera.
Kapunyitás: 18:00. Helyszín: Budapest Park.


ALEX TORRES TRIO. 07.08. PÉNTEK.
A perui Alex Torres 2014 óta él a magyar fővárosban, zeneileg pedig nem csak szólóban, hanem további remek projektekben (Kállay-Saunders András, Los Orangutanes, Ruip Katica) is bizonyít a flamenco és a latin zene körül mozgó gitáros. Péntek este a Magyar ZeneHáza szabadtéri, ingyenes koncertjén a „Reborn” című első nagylemezét adja elő. Gitáron Alex, ütőhangszereken Tar Gergely, basszusgitáron pedig Vermes Gábor, Simko-Varnagy Mihály bizonyít majd.
Start: 20:00. Helyszín: Magyar Zene Háza.


SUPERNEM. 07.08. PÉNTEK.
Idén jubilál a Supernem. A 20 éves formáció mindig alaposan odateszi magát a színpadon, így vélhetően pénteken sem fog unatkozni a közönség. Papp Szabiék előtt a Polytrip melegíti be az egybegyűlteket.
Kapunyitás: 18:00. Helyszín: Budapest Park.


DOGGOS. 07.09. SZOMBAT.
Bemutatkozhat a Magyar Zene Házában a 2017-ben alakult pécsi indie-popos, alter-rockos Doggos zenekar. Az ambiciózus formáció tavaly júliusban jelentette meg második, négyszámos EP-jét, amely egyszerre könnyed, egyszerre súlyos, pörgős, mégis komoly, valamint az „It’s Not Just A Phase, Mom” címet kapta. Szombaton a szabadtéri színpadon énekesként Hanzli Fanni, basszusgitárosként Serfel Boglárka, dobosként Hegyes Tamás, gitárosként Kárai Bence, valamint Éreth Szabolcs teszi oda magát.
Start: 20:00. Helyszín: Magyar Zene Háza.


PALYA BEA. 07.09. SZOMBAT.
Visszatér a Városmajori Szabadtéri Színpadára a Prima-díjas és kétszeres Artisjus-díjas Palya Bea. A hazai zenei élet különleges alakja így ismét közel engedi magához közönségét, megmutatja egyedi humorát, saját esendőségét, szókimondó gondolataival pedig tükröt is tart. Beát dobon, ütőhangszereken Czirják Tamás, cimbalmon Lisztes Jenő, nagybőgőn Orbán György, furulyán, szaxofonon, dudán pedig Szokolay Dongó Balázs kíséri.
Start: 20:00. Helyszín: Városmajori Szabadtéri Színpad


I LOVE 2000’S. 07.09. SZOMBAT.
Szombat este a Budapest Parkban egészen a 2000-es évek elejéig utazhatunk vissza, amikor is az ezredforduló ikonjai idézik meg az egykori parti hangulatokat. Így lép színpadra Dj Szatmári, Dj Dominik, Dj Antoine, Dance4Ever, Erős és Spigiboy, Náksi, Revolution, a Spy the Ghost, vagy éppen a Kozmix.
Kapunyitás: 17:00. Helyszín: Budapest Park.

Összeállította: Hatos Niki


2022. július 5. 14:06

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA