MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: Izgalmas koncertekkel startol el a november

Szükséged lenne egy kis töltekezésre? Nyugi, máris mutatjuk, hogy milyen zenei eseményeken kaphatsz új erőre a fővárosban.

HIPERKARMA. 2023.10.31. KEDD.
Idén már 15. alkalommal ad koncertet Halloween éjszakáján az immáron 23 éves Hiperkarma. Az Artisjus díjas Bérczesi Róbert bandája hatalmas erőbedobással és rendületlenül ad bulikat, ám október 31-én a legtutibb Halloween-jelmezeikbe öltözve szolgáltatják a talpalávalót a Várkert Bazár színpadán.
Start: 20:00. Helyszín: Várkert Bazár.


KOCSIS TIBOR. 2023.11.02. CSÜTÖRTÖK.
Kocsis Tibor fantasztikus hangjával gyűjthetsz erőt csütörtökön, ugyanis a Miniatűrben lép fel. Előtte Márió zenél nyolc órás kezdéssel, Tibor után pedig 22:30-tól DJ Hangya fokozza a hangulatot.
Start: 21:30. Helyszín: Miniatűr.


CHARLIE. 2023.11.02-03. CSÜTÖRTÖK-PÉNTEK.
Annyi ötlet gyűlt össze Charlie 76. születésnapi bulijára, hogy végül három felvonásos ünnepséget rendeznek. November másodikán valóban szülinapi bulira kerül sor jég dupla whiskyvel welcome drinkkel, majd örömzenével folytatódik az este, amikor Charliet a Budapest Jazz Orchestra kíséri, vendégként pedig színpadra lép László Attila és Tóth Vera. Harmadikán a legnagyobb slágereké lesz a főszerep a Charlie Band tálalásában, vendégként pedig Kovács Kati emeli az est fényét.
Start: 19:00. Helyszín: Budapest Kongresszusi Központ.


KONYHA. 2023.11.04. SZOMBAT.
Huszonöt dalos koncerttel várja közönségét az Akvárium Klubba a Konyha zenekar.
A nagy slágereken túl új számokkal is készülnek erre az estére Szepesi Matyiék.
Start: 20:30. Helyszín: Akvárium Klub, Kishall.


TINA TURNER EMLÉKÉRE. 2023.11.05. VASÁRNAP.
Az ikonikus énekesnő előtt tiszteleg vasárnap este az Erkel színház. A show során olyanok bizonyítanak, mint Tóth Andi, Keresztes Ildikó, Oláh Ibolya, Freddie, Veréb Tamás és Erox. Az énekeseket a Stúdió11 zenekar kíséri.
Start: 19:00. Helyszín: Erkel Színház.

Az összeállítás október utolsó hetében készült, így ajánljuk, hogy a szórakozóhelyek, a szervezők platformjain járj utána az esetleges változásoknak, aktualitásoknak.
Írta, összeállította: Hatos Niki


2023. október 31. 08:54

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA