MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: Intim közegben muzsikál Zorán

Bár fúj a hideg őszi szél, mégis érdemes időről-időre elindulnunk otthonról. Október első hetében olyan előadókkal töltődhetünk fel, mint a Shishi, a Maluridé, a Noémo, vagy éppen Koós Réka.

ZORÁN. 2022. OKTÓBER 05. SZERDA
Zorán tipikusan azon produkciók közé sorolható, akinek munkásságát generációk tisztelik, szeretik. A Kossuth- és Prima Primissima-díjas előadó most intim közegben várja közönségét,  a Magyar Zene Házában, ugyanis egy kisebb kamarazenekari felállással lép színpadra. Zoránt szerdán gitáron Sipeki Zoltán, billentyűn Kovács Péter, szaxofonon Csányi István erősíti.
Start: 19:30. Helyszín: Magyar Zene Háza


SHISHI. 2022. OKTÓBER 06. CSÜTÖRTÖK
Igazi szörfzene hullámzik be Benadetta, Victoria és Maria Rosa oldalán az A38 hajó orrába. A Shishi trió zero-waste trash muzsikája olyan témákkal foglalkozik, mint a környezetvédelem, valamint hogy milyen érzés olyan időket megélni, amikor már semminek nincs értelme. Ebben a világban merülhetünk el csütörtökön este.
Start: 19:00. Helyszín: A38 hajó, orr stúdió


MALURIDÉ. 2022. OKTÓBER 07. PÉNTEK
A 2020-ban alakult Maluridé lírikus, ének központú, elektronikus hangzású világát a klasszikuszenei harmóniák fűszerezik meg igazán. Viszkeleti Júlia (ének, zeneszerző-szövegíró), Farkas Virág Zazie (billentyű, vokál), Hodován Milán (elektronika, billentyű) pénteken a hajón pörgeti fel az éjszakát.
Start: 21:00. Helyszín: A38 hajó, orr stúdió


NOÉMO. 2022. OKTÓBER 07. PÉNTEK
A Magyar Zene Házában mutatja be új lemezét a 2012 óta aktív Noémo. Takács Noémi érzékenysége remekül állít fókuszba olyan témákat, mint az emberi lét lényege, a szerelem, a vágyakozás, az öregedés, a halál. Zenéit öniróniával, humorral teszi igazán egyedivé. Citerán, gitáron Tóth Eszter, gitáron, mandolinon Fenyvesi Márton, basszusgitáron Gyányi Marcell kíséri őt pénteken.
Start: 19:30. Helyszín: Magyar Zene Háza


FILIPVARIAL. 2022. OKTÓBER 07. PÉNTEK
Filipvarial, avagy Csizmás András különböző elektronikus zenei stílusok között keresi önmagát. Zenéiben akadnak bőven samplerek, dobgépek, de szintik is. Pénteken este a Nemzeti Kulturális Alap támogatásának köszönhetően ingyenes koncertet ad az Akvárium Teraszán.
Start: 19:00. Helyszín: Akvárium Klub.


DEEPFIELDS. 2022. OKTÓBER 08. SZOMBAT
10. jubileumát ünnepli a Deepfields sorozat, így szombaton 8 órás Li & Baco settel teszik fel az i-re a pontot a Dürer Kertben, amelyre a külső aulában kerül sor. A kisteremben pedig különleges vizuálokkal, vetítésekkel igazi chill szobát alakítanak ki a szervezők.
Start: 23:00. Helyszín: Dürer Kert.


KOÓS RÉKA. 2022. OKTÓBER 08. SZOMBAT
Bármihez is nyúl, Koós Réka mindig valami igazán marandandót, átütőt alkot. A Studio11 Ensemble zenekar oldalán az előadó könnyűzenei slágertől kezdve, jazz és soul örökzöldeken át mindent tálal közönségének. A koncert az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával jöhet létre, és 70 percen át tart majd.
Start: 18:00. Helyszín: Békásmegyeri Közösségi Ház

Összeállította: Hatos Niki


2022. október 5. 07:02

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA