MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: Huszadik születésnapját ünnepli a PASO!

Szükséged lenne egy kis töltekezésre? Nyugi, máris mutatjuk, hogy milyen zenei eseményeken kaphatsz új erőre a fővárosban.

BENCSIK TAMARA. 2023.12.07. CSÜTÖRTÖK.
Önálló zongoraestet ad a Miniatűrben Bencsik Tamara. Az elképesztő tehetségű előadó 21:30-tól lép színpadra, előtte pedig Márió melegíti be az egybegyűlteket. Tamara után DJ Hangya szolgáltatja a talpalávalót.
Start: 20:00. Helyszín: Miniatűr.


MOCSKONYI DÖRGŐ. 2023.12.08. PÉNTEK.
Mocskonyi Dörgőnt már egészen kicsiként vonzotta az alkotás, az önkifejezés, így amikor zenélésre adta a fejét, nem volt kérdés, hogy saját dalokkal építkezik. Munkásságát egyszálgitáros dallamok, akusztikus pop balladák, továbbá vad rock’n’roll dalok egyaránt jellemzik. Idén kiadta első nagylemezét, így többek között erről a korongról hallhatunk darabokat ezen a pénteken az Akvárium Klubban.
Start: 19:00. Helyszín: Akvárium Klub, Lokál.


PARNO GRASZT. 2023.12.08. PÉNTEK.
Az 1987 óta aktív, az autentikus roma hagyományokat izgalmas formában tálaló Parno Graszt nem csak hazánkat hódította meg, de világszerte, megannyi városban bizonyítottak már. Pénteken azonban a fővárosban élvezhetjük művészetüket, mégpedig az A38 Hajó koncerttermében.
Start: 19:00. Helyszín: A38 hajó, Koncertterem.


PASO. 2023.12.08. PÉNTEK.
Nyáron ünnepelte huszadik születésnapját a PASO. Ez a buli azonban nem csak a zenekar számára volt hatalmas élmény, ugyanis a közönség napjainkig emlegeti nekik ezt az alkalmat. Így kerül sor a szülinapi koncert ráadására, mégpedig pénteken a Dürer Kertben. A csapat új dalokkal is készül, az estét pedig a Lubricators nyitja meg.
Start: 19:00. Helyszín: Dürer Kert.


SOLTÉSZ REZSŐ. 2023.12.09. SZOMBAT.
Első alkalommal zenél együtt Soltész Rezső és a Magyar Jazz Szövetség által többszörösen arany diplomával kitüntetett Budafok Big Band. Az ünnepekre hangolódva a nagy slágerek mellett szombaton felcsendülnek szerzemények Rezső korábban megjelent karácsonyi albumairól is. 
Start: 19:00. Helyszín: Klauzál Gábor Művelődési Központ.


HOBO. 2023.12.09. SZOMBAT.
Kamarakoncerttel rázza fel a hétvégét az ÓKK- Kaszásdűlői Kulturális Központban HOBO. A rendezvényről az előadó így mesélt: „Sokéves vágyamat szeretném teljesíteni ezzel az kamarakoncerttel, ahol számtalan ritkán, vagy sosem játszott dalt – például a Rózsadomb blues - mutatunk be Kiss Zoltánnal és Nemes Zoltánnal. Saját dalaim mellett, néger bluesokat, Tom Waits, Bob Dylan, Rolling Stones, Doors dalokat játszunk majd magyar szöveggel.”
Start: 19:00. Helyszín: ÓKK- Kaszásdűlői Kulturális Központ.


PALYA BEA. 2023.12.10. VASÁRNAP.
Különleges helyszínen, a Rumbach utcai Zsinagógában lép fel Palya Bea. A koncert előtt meggyújtják a hanukia negyedik lángját, a bulit követően pedig fánkkal kedveskednek a jelenlévőknek. Ami a fellépést illeti, Bea mellett olyanok bizonyítanak majd, mint Jávori Ferenc “Fegya”, Szokolay “Dongó” Balázs, Gazda Bence és Turi Tímea. A repertoárt jiddis dalok, szefárd klasszikusok, továbbá saját számok teszik ki.
Start: 19:00. Helyszín: Rumbach utcai zsinagóga.

Az összeállítás november negyedik hetében készült, így ajánljuk, hogy a szórakozóhelyek, a szervezők platformjain járj utána az esetleges változásoknak, aktualitásoknak.
Írta, összeállította: Hatos Niki


2023. december 7. 06:27

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA