MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: Hobo az Arénában

Szükséged lenne egy kis töltekezésre? Nyugi, máris mutatom, hogy milyen zenei eseményeken kaphatsz új erőre a fővárosban.

KÁLLOY-MOLNÁR PÉTER.2024.02.08. CSÜTÖRTÖK.
Színház és koncert találkozása... Jöhet? Akkor csütörtökön az Uránia Nemzeti Filmszínházban a helyed, ahol Kálloy-Molnár Péter és barátai lépnek fel egy interaktív improvizatív zenés színházi esten, ahol többek között közös dalszerzésre is sor kerül a nézőkkel. Hogy kik a barátok? Péter partnerei ezúttal Hrutka Róbert, Fekete-Kovács Kornél, Markó Ádám, Fehérvári Attila, Cséry Zoltán, továbbá Farkas Izsák lesznek.
Start: 19:00. Helyszín: Uránia Nemzeti Filmszínház


BONGOR. 2024.02.09. PÉNTEK.
Bongor 2017-ben adta ki első kislemezét, azóta sorra ontja magából a minőségi anyagokat, amelyek időközben megtalálták közönségüket. Ez a réteg pénteken az Akvárium Klubban gyűlhet össze, ahol az előadó egy igazán különleges bulira készül. „Vendégeim vagytok egy orbitális zabára! Lesz ott minden: bárányborda, guacamole, képviselőfánk! Gyertek testzsírjeim, tömjük meg együtt a pofánkat, aztán böfögjük el a trekkjeimet a Nagyhallban.” – írta közösségi oldalán bongor.
Start: 19:30. Helyszín: Akvárium Klub, Nagyhall.


THE TROUSERS. 2024.02.09. PÉNTEK.
Budapesten muzsikál a 2005 óta aktív, budapesti hard rock/garázsrock banda, avagy a The Trousers. Kővári Zoliék ezúttal a sallangmentes rockzenét képviselő Diklam Tedik társaságában szórakoztatja a nagyérdeműt.
Start: 19:00. Helyszín: A38 Hajó, Orrstúdió


HOBO. 2024.02.10. SZOMBAT.
Hobo szombaton újra az Arénában bizonyít, ahol többek között a 40 éves „Vadászat” albumát ünnepli meg. Minden idők egyik legikonikusabb hazai rockalbuma hirtelen felindulásból született, mégis a műfaj meghatározó klasszikusává vált.  A vadászok gyülekezőjétől a Hajtók dalán át ízig vérig rockba csomagolva Mesél az erdő a Papp László Budapest Sportarénában.
Start: 20:00. Helyszín: Papp László Budapest SportAréna


PETER SRAMEK. 2024.02.11. VASÁRNAP.
Új oldaláról mutatkozik meg Peter Šrámek, aki korábban még sosem hallott, élő zenekari kísérettel lép fel a Budapest Kongresszusi Központban. A műsort ezúttal is a ’80-’90-es évek nosztalgikus hangzása uralja, retro-pop klasszikusokkal fűszerezve. A dalok között persze felcsendülnek  „A Király” című filmzenei album szerzeményei is, illetve meglepetésvendégek emelik az este fényét.
Start: 19:30. Helyszín: Budapest Kongresszusi Központ


Az összeállítás január utolsó napjaiban készült, így ajánljuk, hogy a szórakozóhelyek, a szervezők platformjain járj utána az esetleges változásoknak, aktualitásoknak.
Írta, összeállította: Hatos Niki


2024. február 8. 08:20

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA