MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: Ezeken a bulikon zárhatod le az idei nyarat!

Szükséged lenne egy kis töltekezésre? Nyugi, máris mutatjuk, hogy milyen zenei eseményeken kaphatsz új erőre a fővárosban.

BUDAPEST BÁR. 2023.08.29. KEDD.
Szereted, amikor az irodalom találkozik a zenével? Akkor kedden irány a Margitszigeti Szabadtéri Színpad, ahol a Budapest Bár jóvoltából olyanok lépnek fel, mint Behumi Dóri, Németh Juci, Rutkai Bori, Ferenczi György, Keleti András, Szűcs Krisztián, valamint Kiss Tibor. A bohémekről, zenészekről és szerelmekről szóló történeteket pedig Jordán Adél és Vecsei H. Miklós meséli el. Rossz idő esetén a koncert szeptember 5-én kerül megrendezésre.
Start: 20:00. Helyszín: Margitszigeti Szabadtéri Színpad.


MARK&JASON. 2023.08.30. SZERDA.
Miben más egy Mark&Jason est, mint a Mörk fellépések? Hát abban, hogy Zentai Márk és Szeifert Jason Bálint nem csak a banda dalait, de soul, blues és pop számokat is előad közösen.
Start: 20:00. Helyszín: Marczibányi Téri Művelődési Központ.


THE TROUSERS. 2023.08.31. CSÜTÖRTÖK.
Nemrég jött elő legfrissebb visualizer anyagával a klasszikus, nyers rock and roll és a modernebb, dalközpontú garázsrock sajátos keverékét játszó The Trousers. A csapat ráadásul a közelmúltban nemzetközi szerződést írt alá a Sliptrick Records lemezkiadóval, akik Európán kívül, fizikai és digitális formában terjesztik az „Animal gun” albumukat. Van hát mit megünnepelni Kőváry Zoliéknak, akik csütörtökön az A38 hajón zárják a nyarat. A csapat nem egyedül muzsikál, hiszen a 2017-ben alakult, a rock'n'roll és a punk elemeket ötvöző HallucinatorZ társaságában eresztik ki a fáradt gőzt.
Start: 19:00. Helyszín: A38 hajó, Tetőterasz.


MURIEL. 2023.08.31. CSÜTÖRTÖK.
10. születésnapját élvezi ki a Muriel csapata. A srácok csütörtökön a Kertemben 25 dallal ünneplik kerek évfordulójukat, ahol olyan vendégek emelik még a zenei élményt, mint Lee Olivér (ék), Csorba Lóci (Lóci Játszik) és Kohánszky Roy (Roy és Ádám, Roy Galeri).
Start: 19:00. Helyszín: Kertem.


CARSON COMA. 2023.09.01. PÉNTEK.
Saját fesztivált robbant szeptember első péntekén a Carson Coma. A csapat kedvenc magyar előadóit gyűjti egy csokorba ezen az estén, így a főhősökön túl olyanok lépnek fel a Parkban, mint a Hakumba, a Hocuspony, a Mordái, Hegedűs Józsi, a kisbetűs ünnepnapok, a Nagy Emma Quintet, valamint Dé:Nash. Figyelem, a kezdés igen korai, hiszen már 16 órakor kinyitja kapuit a Budapest Park!
Start: 16:45. Helyszín: Budapest Park.


DÁNIELFY. 2023.09.02. SZOMBAT.
Idén ünnepli ötödik születésnapját Dánielfy bandája. A csapat sok-sok meglepetéssel várja közönségét, akadnak majd új dalok, de vendégelőadók is ezen a bulin.
Start: 19:30. Helyszín: A38 Hajó, Koncertterem.


MALEK ANDREA. 2023.09.03. VASÁRNAP.
A cordobai Szefárd Zenei fesztiválon előadott műsorával lép színpadra vasárnap a Rumbach utcai zsinagógában a Malek Andi Soulistic. A show második felében a legszebb magyar és izraeli dalok jutnak főszerephez, vendégként pedig Szulák Andrea érkezik a színpadra.
Start: 19:00. Helyszín: Rumbach utcai zsinagóga.


Az összeállítás augusztus utolsó hétvégéjén készült, így ajánljuk, hogy a szórakozóhelyek, a szervezők platformjain járj utána az esetleges változásoknak, aktualitásoknak.
Írta, összeállította: Hatos Niki


2023. augusztus 29. 08:08

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA