MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: Ezek a koncertek rázzák fel 2023 utolsó hetét

Szükséged lenne egy kis töltekezésre? Nyugi, máris mutatjuk, hogy milyen zenei eseményeken kaphatsz új erőre a fővárosban.

ST. MARTIN. 2023.12.26. KEDD.
St. Martin zeneszerző, szaxofon-, pánsípművész eddig több mint húsz önálló albumot adott ki. Számtalan előadás után idén a MOMkultban adja az egyik utolsó fellépését, ahol a lírai jazz, a dinamikus folk és az értékes klasszikusok fúziója kapják a fókuszt. 
Start: 19:00. Helyszín: MOM Kulturális Központ.


FENYŐ MIKLÓS. 2023.12.27. SZERDA.
Ha azt mondjuk, „Ki mit tud?”, sokunknak mai napig Fenyő Miklós jut eszünkbe. Az előadó pályafutása 55 évvel ezelőtt, ezzel a tehetségkutatós győzelemmel indult el. A rock and roll koronázatlan királya szerdán a BOK csarnokban koronázza meg idei turnéját. A produkció különleges látványvilágot ígér erre az estére, vendégelőadóként Vastag Csaba teszi fel az i-re a pontot.
Start: 20:00. Helyszín: BOK Sportcsarnok.


HORVÁTH TAMÁS. 2023.12.27. SZERDA.
Életében először ad saját koncertet az Aréna színpadán Horváth Tamás. Tomi pozitív személyisége a dalaiban is megjelenik, ezen az estén pedig garantált, hogy egyedi élményt kaphatnak rajongói. Amit tudni lehet: lesz hihetetlen látványvilág, különleges hangzás, új dalok, és meglepetés fellépők érkeznek.
Start: 20:00. Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna.


HOOLIGANS. 2023.12.28. CSÜTÖRTÖK.
A több mint 25 éve aktív Hooligans decemberben kiadta legújabb, „Fekete Szivárvány” lemezét. Csütörtökön újra beveszik a Papp László Budapest Sportarénát, ahol egy látványos rock koncerttel kápráztatják el a nagyérdeműt.
Start: 20:00. Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna.


THE TROUSERS. 2023.12.28. CSÜTÖRTÖK. 
Budapesten búcsúzik el a 2023-as évtől a klasszikus, nyers rock and roll és a modernebb, dalközpontú garázsrock sajátos keverékét játszó The Trousers. A The Trousers közel három évnyi érlelés után tavaly novemberben a Music Fashion gondozásában adta ki „Animal Gun” című nagylemezét, amelyen 10 dal kapott helyett. A korong itthon és külföldön egyaránt rendkívül kedvező fogadtatásban részesült, többek között erről a Sliptrick Records nemzetközi lemezkiadó által is forgalmazott lemezről adnak elő dalokat az idei utolsó bulijukon. A lendületes csapat december huszonnyolcadikán,  csütörtökön 19 órás kezdettel a Robotban muzsikál, olyan formációk társaságában, mint a Hallucinatorz és a Jackmans.
Start: 19:00. Helyszín: Robot.


DÉS LÁSZLÓ. 2023.12.28. CSÜTÖRTÖK.
Kulisszatitkokkal fűszerezi csütörtöki fellépését Dés László. A történetek között olyan formában játszik el dalokat a Klebelsberg Kultúrkúriában, ahogy ezek a szerzemények annak idején megszülettek.
Start: 19:00. Helyszín: Klebelsberg Kultúrkúria.


CURTIS. 2023.12.28. CSÜTÖRTÖK.
Évadzáró szuperkoncertet ad zenekarával a BOK csarnokban Curtis is. Az előadó nem aprózza el, olyan sztárvendégeket hívott meg erre az alkalomra, mint T. Danny, vagy éppen Miklósa Erika. 
Start: 21:00. Helyszín: BOK Csarnok.


PÉTERFY BORI. 2023.12.29. PÉNTEK.
Különleges koncertre készül az A38 hajó fedélzetén Péterfy Bori & Love Band, akik a
2012 őszén megjelent „Fehér éjszakák” albumukat játszák el, mégpedig az eredeti dallistát lekövetve. Ez a korong a formáció egyik legelvarázsoltabb anyaga, amelyen olyan számok kaptak helyet, mint a „Rész-egész”, a „Fehérre festem az arcom”, vagy éppen a „Futás”. A koncert előtt-után Bestof Bori-diszkóra kerül sor, a zenekar legütősebb dalait felvonultatva.
Start: 20:30. Helyszín: A38 Hajó, Koncertterem.


CARAMEL. 2023.12.29. PÉNTEK.
Ünnepi hangulatban búcsúztatja el az idei szezont Caramel. A Máté Péter-díjas, közel 20 éve aktív előadó ezúttal a Vígszínházban lép fel zenekarával. 
Start: 16:30, 20:00. Helyszín: Vígszínház.


KAMILKA ÉS A PESTI SIKK. 2023.12.29. PÉNTEK. 
Idén 10 éve, hogy Hollywood tündöklő zenés-filmes világa, a hazai sikkes, csillogó swing korszak elevenedik meg a Kamilka & Pesti Sikk munkásságában. Az NKA által többszörösen támogatott dalszövegíró, énekes, Kiss Kamilka és a kétszeres Fonogram-díjas zeneszerző, zongorista, Lőrincz Ádám az aranykor fényűző stílusát a mai modern igényekhez igazítva hozza közel a közönséghez, mindezt 100%-ban magyar nyelven. A páros kiváló zenészekkel kiegészülve alkotja meg ezt a stílusos és szenvedélyes időutazást. A 2023-as év azonban nem csak jubileumuk miatt mérföldkő a formáció számára, ugyanis az október eleji Tokaji Bornapokon egy több felvonásos koncerttel fűszerezve bemutatkozott Magyarország legsikkesebb bora, a Benkő Borház pincészetének ékköve, a Pesti Sikk gyöngyözőbor.
A formáció decemberben sem unatkozik, megannyi koncertet ad szerte az országban. Az év egyik utolsó bulijára Budapesten, egészen konkrétan a Jardinette-ben kerül sor. December 29-én, avagy a Gatsby Előszilveszteren átélheted az ikonikus 20-as évek hangulatát és stílusát és koccinthatsz a SAUSKA legkiválóbb pezsgőivel! Készülj fel egy fergeteges bulira, ahol a Kamilka és a Pesti Sikk zenekar élőzenével kísér a vacsora alatt. Táncolj és szórakozz a dobok ritmusára, majd hajnalig bulizz a DJ Lőrincz Ádám zenéjére!
Start: 18:00. Helyszín: Jardinette Kertvendéglő.


RANDOM TRIP. 2023.12.30. SZOMBAT.
Igazi rock bulira vágysz? Hazánk egyik legkiválóbb improvizációs projektje, a Random Trip szombaton Tátrai Tiborral, Vitáris Ivánnal, Szebényi Danival kiegészülve lép fel a Várkert Bazárban. Mellettük olyan nagyágyúk csatlakoznak be a szárnyalásba, mint Sena, MC Kemon, Péterffy Lili, Vavra Bence és Bata István. Előzenekarként az Ineffable bizonyít.
Start: 20:00. Helyszín: Várkert Bazár.


NÓTÁR MARY. 2023.12.30. SZOMBAT.
A Sláger Tv szervezésében teljes, nagykoncertet ad a BOK Csarnokban Nótár Mary és bandája. Vendégként Ruszó Tibi, Berki Artúr, Bódi Csabi, valamint Kis Grófo fokozzák a hangulatot.
Start: 20:00. Helyszín: BOK Sportcsarnok.


Az összeállítás december harmadik hetében készült, így ajánljuk, hogy a szórakozóhelyek, a szervezők platformjain járj utána az esetleges változásoknak, aktualitásoknak. 
Írta, összeállította: Hatos Niki


2023. december 26. 08:19

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA