MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: Ezek a bulik rázzák fel 2022 utolsó napjait.

Úgy érzed, eljött az ideje ledolgozni a Karácsonyi menüt? Vagy egyszerűen csak élőzenével gyűjtenél erőt a következő esztendőre? Mutatjuk, hogy hol teheted meg mindezt a fővárosban.

MOLNÁR TAMÁS. 2022.12.28. SZERDA.
Rendkívüli koncerttel búcsúzik el 2022-től a Jetlag, valamint az Anti Fitness Club alapítója, Molnár Tamás. Az előadó az Akvárium Klub színpadán kétfelvonásos koncerten bizonyít többek között olyan dalokkal, amelyek itt, ekkor szólalnak meg először. Az első felvonás során akusztikus hangszerelésben gondolkodik, míg a második szettben keményen odacsap társaival együtt.
Start: 20:00. Helyszín: Akvárium Klub, KisHall.


ZSÉDA. 2022.12.29. CSÜTÖRTÖK.
A Vígszínházban sodró, vidám hangulatban zárja le az évet Zséda. A többszörös Fonogram- és EMeRTon-díjas, hét szólólemezzel rendelkező előadó 2004-es "Ünnep" albuma után idén ismét ilyen hangulatú dallal jelentkezett "Esik a hó" címen. Ez az anyag is felcsendül majd csütörtöki koncertjén, ahol a Talamba ütőegyüttes muzsikál. Vendégként Kökény Attila  csatlakozik hozzájuk.
Start: 19:00. Helyszín: Vígszínház


LOVASI. 2022.12.29. CSÜTÖRTÖK.
Három szólólemeze adja Lovasi András csütörtöki műsorának gerincét. Így csendülnek majd fel anyagok a 2001-es "Bandi a helyről", a 2019-es "Tűzijáték délben", valamint a tavalyi "Grand Hotel Halmahera" albumról, továbbá Kiscsillag- és Kispál és a Borz-számok áthangszerelt változataira is sor kerül. Az este során vendégként érkezik Lovasihoz Arday Dániel, Babcsán Bence, G.Szabó Hunor, Gábor Andor Ufo, továbbá Szesztay Dávid.
Start: 19:00. Helyszín: MOM Kulturális Központ - Színházterem.


LEANDER. 2022.12.29. CSÜTÖRTÖK.
Hatalmas sikernek örvend a Leander Kills és az Amigod Fonogram-díjas frontemberének szimfonikus, komolyzenei produkciója. A Leander Szimfonik teltházzal futott korábban Budapesten, Debrecenben, de Siófokon is. Sokak örömére csütörtökön ismét hallhatják ezt a rendkívüli műsort, mégpedig a BOK Sportcsarnokban.
Start: 20:00.Helyszín: BOK Sportcsarnok.


NAGY ÁDÁM. 2022.12.29. CSÜTÖRTÖK.
Ádám 1998-ban vált ismertté, köszönhetően a Roy és Ádám formáció sikerének, ám improvizatív zenei vágyait néhány éve szólóban teljesíti ki. A Magyar Zene Házában lemezbemutató, akusztikus, jazzes koncertet ad, ahol olyanok társulnak majd hozzá, mint Másik János, Ágoston Béla, Szirtes Edina „Mókus”, Borlai Gergő, Kohánszky Rajmund, Csányi Zoltán,  Ifj. Födő Sándor, Siklai István és Fábry Adonisz.
Start: 19:30. Helyszín: Magyar Zene Háza.


SZABÓ BALÁZS BANDÁJA. 2022.12.29. CSÜTÖRTÖK.
December harmincadikára hirdették meg Szabó Balázs Bandája évzáró buliját, ahová pár nap alatt minden jegy elkelt. Így érkezik a ráadás buli csütörtökön, ami egy maratoni hosszúságú ünneplés lesz szívderítő és szívbemarkoló muzsikákkal.
Start: 20:00. Helyszín: A38 Hajó, Koncertterem.


CARAMEL. 2022.12.30. PÉNTEK.
Caramel olyan dalai, mint a "Szállok a dallal", a "Lélekdonor", vagy éppen a "Jelenés" mára szinte a hazai könnyűzene klasszikusainak számítanak. A Máté Péter-díjas előadó zenekarával a Vígszínházban zárja idei turnéját.
Start: 20:00. Helyszín: Vígszínház


ERIK SUMO. 2022.12.31.SZOMBAT.
Három év után új, ráadásul dupla lemezben gondolkodott az Erik Sumo, avagy Tövisházi Ambrus zenekara. Ezt is megbulizzák Szilveszter éjjelén az A38 Hajón, ahol kétrészes, diszkó és house elemekből összegyúrt tánczenés műsorukba mindent beleadnak, ami szemnek, fülnek ingere.
Start: 20:00. Helyszín: A38 Hajó, Koncertterem.


DOWN FOR WHATEVER, I'M DOROTHY. 2022.12.31.SZOMBAT.
Budapesten köszönti az új évet a dallamos, modern rockot és - metált játszó Down For Whatever, valamint a megújult formában alkotó I'm Dorothy. A két csapat elhúzza legújabb lemezeinek anyagát, de persze a közönségkedvencek sem maradnak el az év utolsó estéjén.
Start: 20:00. Helyszín: BARBA NEGRA Blue Stage.

Összeállította: Hatos Niki


2022. december 28. 06:28

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA