MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: Érkezik Yungblud

Szükséged lenne egy kis töltekezésre? Nyugi, máris mutatom, hogy milyen zenei eseményeken kaphatsz új erőre a fővárosban.

TÓTH VERA, CSÍK JÁNOS, PÁL ISTVÁN. 2024.06.06. CSÜTÖRTÖK.
Az MVM támogatásával indult útjára a klasszikus zenét és a minőségi könnyűzenét a középpontba állító sorozat az MOM Kulturális Központban. A műsort kiemelkedő, Kossuth- és Junior Prima-díjas magyar zeneművészek és a könnyűzene hazai kiválóságai fémjelzik. Ezen a csütörtökön  az Artisjus-díjas Tóth Vera, Csík János, valamint Pál István „Szalonna" és Bandája szórakoztatja a nagyérdeműt. 
Start: 19:00. Helyszín: MOM Kulturális Központ.


VÁCZI ESZTER. 2024.06.06. CSÜTÖRTÖK.
Váczi Eszter és a Quartet szerzeményeinek egyedi hangulatát a jazz, a pop és a sanzon különös egyvelege adja, amit magyar nyelvű, filmszerű dalszövegek fűszereznek meg. Ebből kaphatunk egy újabb csokrot csütörtökön, amikor Esztert a Pesti Színházban olyanok támogatják, mint Gátos Iván, Schneider Zoltán, Gátos Bálint, valamint Gyenge Lajos.
Start: 19:00. Helyszín: Pesti Színház.


ELEFÁNT. 2024.06.07. PÉNTEK.
A mindenből a semmibe vezető utat járhatjuk be pénteken az Elefánt zenekarral. A banda a Budapest Parkban muzsikál, előttük vendégként 6363 melegíti be a közönséget.
Start: 19:00. Helyszín: Budapest Park.


SOLÉRE. 2024.06.07. PÉNTEK.
A 2020 óta aktív Solére hamar a kortárs hazai popzene egyik csillaga lett, aki tavaly adta ki tizenhét dalos „IMA” lemezét, amit nemrégiben egy újabb, „Boldogok vagyunk-e” korong követett. Solére most a MÜPA színpadán mutatja meg mélységeit és magasságait.
Start: 20:00. Helyszín: MÜPA.


MOLNÁR TAMÁS. 2025.06.08. SZOMBAT.
Szombaton először koncertezik önállóan a Kobuciban Molnár Tamás. Az előadó az AFC, valamint a JETLAG egykori slágerein túl két szólóalbuma szerzeményeivel építi fel műsorát. Állítólag pusztítóan hangosan. Előtte Majré akusztik koncertjét élvezhetik az egybegyűltek.
Start: 20:00. Helyszín: KOBUCI.


YUNGBLUD. 2024.06.09. VASÁRNAP.
A Z-generáció egyik legnépszerűbb alakja, Yungblud érkezik vasárnap a Budapest Parkba. Nehéz témákat feldolgozó dalaival, pörgős tempójával, közvetlen hangulattal szántja fel a főváros legnagyobb szabadtéri színpadát, amit előtte az Only The Poets melegít be.
Start: 19:00. Helyszín: Budapest Park.


KAMILKA & PESTI SIKK. 2024.06.09. VASÁRNAP.
Június kilencedikén, vasárnap egy megismételhetetlenül különleges, soha nem hallott Aquaswing világ nyílik meg a Budapest Jazz Club nagyszínpadán. A dunai széllel, nyárillatú szerelemmel, nem várt csodákkal átitatott koncert alkalmából az elmúlt 10 év legcoolabb sikkes nótáit és az eddig soha nem hallott, vadiúj Pesti Sikk dalokat hallhatja a nagyérdemű. A 2x40 perces show nyomokban funkyt, electroswinget és női versrap-et is tartalmaz, a fellépés után pedig merch pult várja a közönséget a zenekar eddig megjelent nagylemezeivel, valamint az új évjáratú a PestiSikk borral. A koncert 20:30-kor kezdődik, jegyek a helyszínen, valamint a jegymester rendszerében kaphatók.
Start: 20:30. Helyszín: Budapest Jazz Club

Az összeállítás június első hetében készült. Ajánljuk, hogy a szórakozóhelyek, a szervezők platformjain járj utána az esetleges változásoknak, aktualitásoknak. 
Írta, összeállította: Hatos Niki.


2024. június 6. 07:44

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA