MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: Érkezik az Intermezzo fesztivál!

Szükséged lenne egy kis töltekezésre? Nyugi, máris mutatjuk, hogy milyen zenei eseményeken kaphatsz új erőre a fővárosban.

DÉS LÁSZLÓ. 2023.09.06. SZERDA.
Dés László a szerdát a duetteknek szenteli. Az Arénában ezen az estén olyan rendkívüli párosok bizonyítanak, mint Básti Juli és Nagy Ervin, vagy éppen Für Anikó és Mácsai Pál. Színes, változatos, izgalmas és felemelő koncertre számíthat a nagyérdemű.
Start: 20:00. Helyszín: Papp László Sportaréna.


RANDOM TRIP. 2023.09.06. SZERDA.
Hazánk egyik legizgalmasabb könnyűzenei közössége, a műfaji határokon átívelő improvizációs koncertsorozat, a Random Trip szerdán az A38 Hajó Tetőteraszára érkezik. Ahogy eddig is, az este vezéreit Delov Jávor dobos és DJ Q-Cee jelentik, akikhez ezúttal olyan tehetségek csatlakoznak, mint Sena, Zentai Márk, Saiid, vagy éppen Mc Zeek. 
Start: 20:00. Helyszín: A38 hajó, Tetőterasz.


VOICES OF YEMEN.2023.09.07. CSÜTÖRTÖK.
Ravid Kahalani még 2021-ben álmodta meg a VOICES OF YEMEN formációt, amelynek főcélja az, hogy életben tartsa a jemeni zsidó törzsek misztikus dalait. Csütörtökön a Magyar Zene Házában olyanokkal találkozhatunk még rajta kívül, mint Shanir Ezra Blumenkranz, valamint Dan Mayo. Hogy mi lesz még? A legújabb lemezünkön hallható vokálharmóniák, örömzene, és transzba húzó előadás egészen biztosan.
Start: 19:30. Helyszín: Magyar Zene Háza, Koncertterem.


MAJKA. 2023.09.08. PÉNTEK.
Majkáról sok mindent lehet tudni, többek között azt, hogy azon előadók táborát erősíti, akik rendszeresen, minden szezonban dupláznak a Budapest Parkban. Nincs ez másként idén sem, hiszen a kilencedikei buli hamar teltház lett, így a szervezők gyorsan létrehoztak még egy eseményt a lelkes közönségnek, ezáltal pénteken is a hiphop előadó zenekara rázza fel a fővárosi éjszakát. 
Start: 19:00. Helyszín: Budapest Park.


JOANA AMENDOEIRA. 2023.09.08. PÉNTEK.
Legújabb albumait szállítja le a MOM Kulturális Központba Joana Amendoeira és Fred Martins. A „Na volta da Maré” és az „Ultramarino” lemezek közös jellemzője, hogy mindkettőt Lisszabonban vették fel, egymást erősítve, felrázva a portugál és brazil zene közötti kapcsolatokat. A pénteki koncerten a bossa novától a fadoig, a chulától a szambáig és a baião-ig, mindenféle ritmus felcsendül.
Start: 19:00. Helyszín: MOM Kulturális Központ – Színházterem.


INTERMEZZO FESZTIVÁL. 2023.09.08-09. PÉNTEK-SZOMBAT.
Te is nehezen engeded el a nyarat? Akkor irány a városligeti Magyar Zene Háza, ahol két napon át élő és elektronikus zenével várnak a szervezők. Az Intermezzo! idén már második alkalommal valósul meg a MOME és Magyar Zene Háza kollaborációjaként azzal a céllal, hogy közösséget teremtsenek a zene és dizájnszemlélet mentén. Hogy kiket láthatunk, hallhatunk? Nos, többek között ott lesz Bárány Judit, a Hakumba, Hanussen is.
Star: 16:00. Helyszín: Magyar Zene Háza, Szabadtéri színpad.


SUGARLOAF. 2023.09.10. VASÁRNAP.
Crossover kavalkádra készül a 28 éves Sugarloaf. Vasárnap a Várkert Bazárban ötvözik a klasszikus- és a könnyűzenét, mégpedig a 170. jubileumát ünneplő Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekar társaságában. Szűcs Norbert szimfonikus zenekarra való áthangszerelésében biztosan felcsendül majd a „Hunny Bunny”, a „Fekete fehér”, valamint a „Dolce Vita”.  
Start: 19:00. Helyszín: Várkert Bazár.


ZANZIBÁR. 2023.09.10. VASÁRNAP.
Hihetetlen, de jövőre már 25 éves a Zanzibár. A csapat az A38 hajóján búcsúztatja az idei nyarat, ahová fergeteges rock bulival készülnek Ritáék. Előttük a B'XENON szántja fel a színpadot.
Star: 19:30. Helyszín: A38 hajó, Tetőterasz.

Az összeállítás szeptember első hétvégéjén készült, így ajánljuk, hogy a szórakozóhelyek, a szervezők platformjain járj utána az esetleges változásoknak, aktualitásoknak. 
Írta, összeállította: Hatos Niki


2023. szeptember 6. 09:23

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA