MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: Eljöttek az idei nyártól búcsúzó utolsó bulik

Könyörtelenül megérkezett az ősz, ami a szórakozóhelyek, rendezvényhelyszínek programjában is meglátszik, egyre több a beltéri esemény. Ezen a héten különleges estre invitál bennünket a Magyar Zene Háza, a Budapest Music Center, Klebelsberg Kultúrkúria, de egy kis ideig még a Budapest Park is.

HARCSA VERONIKA. 2022.SZEPTEMBER 14. SZERDA.
Tandori Dezső és a tragikusan fiatalon elhunyt Sziveri János pályafutása előtt tiszteleg az a produkció, amelyben Harcsa Veronika is feltűnik. A zsigeri előadásmód és a szabad zene találkozása olyan előadók közreműködésével jön létre, mint Keszég László (próza), Márkos Albert (cselló), Benkő Róbert (nagybőgő), Pándi Balázs (dob). Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Start: 20:00. Helyszín: Budapest Music Center – Opus Jazz Club


BETON.HOFI. 2022.SZEPTEMBER 15. CSÜTÖRTÖK
Beton.Hofi tipikusan azon előadók közé sorolható, akik nem szeretnek unatkozni. Éppen ezért ezen a csütörtökön Citromail Gang Találkozót tart a Budapest Parkban. Természetesen egy koncertről van szó, ami minden, csak nem agyatlan, humorért, meglepetésekért nem kell a szomszédba menni. Beton.Hofi olyan vendégeket hívott el erre a különleges fellépésére, mint Lil Frakk, Kapitány Máté, 6363, vagy éppen a Slow Village.
Kapunyitás: 18:00. Helyszín: Budapest Park.


UDVAROS DOROTTYA. 2022.SZEPTEMBER 16. PÉNTEK
Több mint 30 éve, hogy megjelent Udvaros Dorottya első lemeze, az „Átutazó”, amelyen olyanok alkottak, mint Dés László vagy éppen Bereményi Géza. Dorottya sokáig nem gondolkodott új albumban, egészen addig, amíg nem találkozott Hrutka Róberttel, a második korong („Majdnem valaki”) zeneszerzőjével. Az anyag a női-férfi viszonyok témáját járja körbe, amit Dorottya és zenekara pénteken a Klebelsberg Kultúrkúrián tálal élőben.
Start: 19:00. Helyszín: Klebelsberg Kultúrkúria.


VAD FRUTTIK. 2022.SZEPTEMBER 16. PÉNTEK
Ismét a Parkban búcsúzik el az idei nyártól az alternatív rockot játszó Vad Fruttik. Likó Marciék erre az estére már az új dalokat szállítják el a közönségnek, akiket a főhősök előtt a Platon Karataev melegít be.
Kapunyitás: 18:00. Helyszín: Budapest Park.


DÉS ANDRÁS. 2022.SZEPTEMBER 17. SZOMBAT
A Magyar Zene Háza újra és újra képes felrázni programját. Időről-időre például a kurátori feladatokat ruházzák át egy-egy művésznek, ezen a hétvégén például Dés András bizonyít majd házigazdaként, aki az osztrák-magyar kultúra előtt rója le tiszteletét. Például azzal, hogy a hétvégi koncerteken egy-egy olyan rendhagyó zenekar muzsikál majd, amelynek tagjai az osztrák és a magyar jazzélet középnemzedékének kiemelkedő zenészei.  Az első zenekarban Fenyvesi Márton - gitár, Vinicius Ciccone Cajado - nagybőgő, Lukas Koenig – dob, a második zenekarban Harcsa Veronika - ének, Ávéd János - szaxofon, Clemens Sainitzer - cselló, David Six – zongora, a harmadikban pedig Bacsó Kristóf - szaxofon, Lukács Miklós - cimbalom, Beate Wiesinger - nagybőgő, Herbert Pirker – dob bizonyít.
Kapunyitás: 18:00. Helyszín: Budapest Park.


SZIRTES EDINA MÓKUS. 2022.SZEPTEMBER 18. VASÁRNAP
A margitszigeti Kristály Színtéren válik egyé közönségével Szirtes Edina Mókus. Az előadó és muzsikusai kíváncsisággal, örömmel várják a hét utolsó napját, hogy dobbal, síppal, hegedűvel, sok-sok effekt pedállal engedhessék szabadjára érhetetlenségeiket, túlélési módszereiket, gondolataikat.
Start: 19:00. Helyszín: Kristály Színtér.

Összeállította: Hatos Niki


2022. szeptember 13. 19:33

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA