MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: Egy este erejéig újra összeáll az AFC.

Ezen a héten gőzerővel dübörög az EFOTT fesztivál Velencén, ám a fővárosban élőknek nem kell Sukoróig elmenni egy jó buliért. Izgalmas programokkal várja a kikapcsolódni vágyókat a Budapest Park, a Magyar Zene Háza, az Akvárium Klub, a Margitszigeti Szabadtéri Színpad, a Városmajori Szabadtéri Színpad, de a Zichy-kastély is.

BARKÓCZI NOÉMI. 07.13. SZERDA.
Öt éve jelent meg az egyedi hangvételben gondolkodó Barkóczi Noémi első nagylemeze, a „Nem vagyok itt”. Ezt követően Noémi kissé eltűnt a szemünk elől, de mint kiderült, nem tétlenkedett. Tavaly adta ki második nagylemezét „Dolgom volt” címmel, amelyen Szőke Barnával dolgozott együtt. A szerdai ingyenes koncerten vélhetően ezekből is kaphatunk egy nagyobb csokrot.
Kapunyitás: 20:00. Helyszín: Akvárium Klub.


ELEFÁNT. 07.14. CSÜTÖRTÖK.
Idén a Budapest Parkban fújja el gyertyáit az Elefánt. A valóban kreatív alkotói közösségé formálódott zenekar tizedik születésnapját ünnepli ebben az évben, így alternatív, elektronikus, hangszeres, vidám egyben szomorú muzsikáik tömkelege csendül majd fel csütörtökön is.
Kapunyitás: 18:00. Helyszín: Budapest Park.


ANTI FITNESS CLUB. 07.15. PÉNTEK.
Molnár Tomi egykori formációja, az Anti Fitness Club idén lenne 20 éves. A 2002-ben alakult produkció 2015-ben búcsúzott el közönségétől, azóta egy-egy kivételes alkalommal álltak együtt színpadon a tagok. A jubileumi év is egy ilyen kuriózum, így pénteken a Budapest Park színpadán adnak majd hatalmas showt. A dallista vázát a 10 éves „Metamorphosis” album jelenti, Tomiék előtt pedig a Nova Prospect melegíti be a közönséget.
Kapunyitás: 18:00. Helyszín: Budapest Park.


PINK MARTINI, CHINA FORBES. 07.15. PÉNTEK
Thomas Lauderdale alapította a klasszikus, jazz és pop műfajait vegyítő amerikai Pink Martini együttest. A formáció hazánkban legutóbb 2019 nyarán járt, amikor két teltházas koncertet is adtak. “Je ne veux pas travailler” című slágerüket, aligha kell valakinek bemutatnunk. Pénteken ismét visszatérnek a Margitszigeti Szabadtéri Színpadra, ahol bizonyára ez a dal sem marad ki a repertoárból.
Start: 20:00. Helyszín: Margitszigeti Szabadtéri Színpad.


ÁKOS V. 07.15. PÉNTEK
Az elektronikus zene kedvelőinek okoz örömet pénteken a Magyar Zene Háza. A Fedett Szabadtéri színpadon ugyanis a chicagói house-tól a tribal technóig, a dubby hangzásoktól a broken beatekig mindennel dolgozó Ákos V muzsikál. A lemezlovas olyan előadókkal együtt lépett fel korábban, mint a Palms Trax, Mall Grab, Avalon Emerson, Mama Snake, The Blessed Madonna, Pearson Sound, vagy éppen Courtesy.
Start: 20:00. Helyszín: Magyar Zene Háza.


30Y. 07.16. SZOMBAT.
Idén huszonkét éves a 30Y zenekar, akik egy ideje már közvetlen hangulatban adnak koncerteket, akusztikus dalokat megszólaltatva. A formáció első kocsmakoncertjére 2015-ben került sor a MUPA színpadán, azóta pedig bejárták hazánkat ezzel a műsorral, amit most új szintre emelnek a Resti koncert formával. Az előadáson a zenekar mellett feltűnik Mucsi Zoltán színművész is.
Start: 20:00. Helyszín: Városmajori Szabadtéri Színpad.


GRUND. 07.16. SZOMBAT.
Legendás vígszínházi slágerekkel, Presser dalokkal, valamint saját kedvenc hazai és külföldi rock klasszikusokkal dolgozik a 2017. májusában alakult GRUND. A formáció (Wunderlich József, Ember Márk, Zoltán Áron, Medveczky Balázs, Fesztbaum Béla) a Vígszínház 121. születésnapján adta első koncertjét, azóta pedig számtalan színpadon örömzenéltek a színészek. A fiúk 100 perces műsorukkal legközelebb szombaton a Zichy-Kastélyban bizonyítanak.
Start: 20:00. Helyszín: Zichy-kastély.


BAGOSSY BROTHERS COMPANY. 07.16. SZOMBAT.
A Bagossy Brothers Company az elmúlt években hazánk egyik legnépszerűbb produkciójává nőtte ki magát. A gyergyószentmiklósi formáció számtalan slágert, valamint szakmai elismeréseket tudhat magáénak. Július 16-án szinte biztosan felcsendül a tavaly megjelent „Fordul a világ” című albumuk valamennyi szerzeménye, mint például a „Csak az ég tudja”, a „Fekszünk a strandon”, vagy éppen a „Visszajövök”.
Kapunyitás: 18:00. Helyszín: Budapest Park.

Összeállította: Hatos Niki


2022. július 13. 14:46

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA