MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: Dupla koncerttel rázza fel a februárt a Hiperkarma.

Az év egyik legszerelmesebb hete érkezhet el, hiszen kedden Valentin-nap. Na de mit tartogat ez a hét az élőzene szerelmeseinek? Mutatjuk!

HIPERKARMA. 2023.02.14-15. KEDD-SZERDA.
Idén két alkalommal Valentin-napozhatunk a Hiperkarma zenekarral, hiszen kedden és szerdán is fellépnek az A38 Hajón, ahol egészen biztosan felcsendül a friss-ropogós „Óvni Foglak”, a „Get Close”, de a Meszkával közös „Jó Nekem”-et is elhúzzák a srácok. Kedden vendégként csatlakozik a bandához tehát Baka Rebeka, Meszka és Müller Péter Sziámi, szerdán pedig Baka Rebeka és Meszka.
Start: 20:00. Helyszín: A38 hajó, Koncertterem.


FRENK. 2023.02.17. PÉNTEK. 
Tavaly év végén jelent meg FRENK „Abszolút szabadon” nagylemeze, ami a péntek esti buli gerincét adja majd. Vágynál már egy rock'n'roll, klasszikus zene, sanzon, jazz kánaánban úszó estére? Akkor a Corvin Művelődési Házban a helyed!
Start: 19:30. Helyszín: Corvin Művelődési Ház - Erzsébet Ligeti színház


LANOU. 2023.02.18. SZOMBAT.
A folk, a pop és a világzene tengerében úszik a 2017 óta aktív Lanou. A formáció munkássága az utóbbi időben bátrabb, dinamikusabb lett, köszönhetően Tóth Eszter ír buzukin és bendzsón való játékának. Eszterrel a koncert előtt Karosi Júlia beszélget, aztán ahogy azt kell, belevágnak a buli sűrűjébe.
Start: 19:30. Helyszín: Magyar Zene Háza, Koncertterem.


STEVIE. 2023.02.18. SZOMBAT.
Az Ismerős Arcok virtuóz szaxofonosát köszöntheted szombaton. A zenész 50. életévébe lép, ezt a kerek évfordulót pedig egy hamisítatlan hangulatú klubkoncerten ünnepli meg a Barba Negra Blue Stage-ben. 
Start: 20:00. Helyszín: Barba Negra - Blue Stage.


KASZA TIBI. 2023.02.19. VASÁRNAP.
Tavaly februárban hatalmas sikernek örvendett Kasza Tibi különleges koncertje, a Challenge Show. Nem csoda hát, hogy idén is megrendezésre kerül ez az esemény, ahol egy jó hangulatú koncerten túl igazi lelki feltöltődésre számíthat a közönség, ami megadhatja életmódváltásuk lendületét. Ami pedig a repertoárt illeti, Tibi az elmúlt 20 éve számaiból válogat majd.
Start: 19:00. Helyszín: Budapest Kongresszusi központ


ZEBRAHEAD. 2023.02.19. VASÁRNAP.
Új taggal (Adrian Estrella), új dalokkal üzemel a kaliforniai punk formáció, az 1996 óta aktív Zebrahead (Ali Tabatabaee, Ben Osmundso, Ed Udhus, Dan Palmer). Most már nem kell sokáig várnia a hazai közönségnek, hogy élőben is találkozzon ezzel a gőzerővel dübörgő felállással, hiszen vasárnap az A38 Hajó koncerttermében zúznak hatalmasat.
Start: 19:30. Helyszín: A38 Hajó, koncertterem.


Az összeállítás február első hétvégéjét megelőzően készült, így ajánljuk, hogy a szórakozóhelyek, a szervezők platformjain járj utána az esetleges változásoknak, aktualitásoknak.

Összeállította: Hatos Niki


2023. február 14. 07:51

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA