MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: Dupla bulit ad Budapesten Charlie.

Kissé hihetetlennek hathat a tény, de hétvégén már április hónapját üdvözölhetjük. Ezen a héten többek között olyan események rázzák fel fővárost, mint a Hungarian Ride For Dime Part XVII., vagy éppen a Dáma Lárma.

CAPPUCCINO PROJEKT. 2023.03.30. CSÜTÖRTÖK.
A 2017-ben indult Cappuccino Projekt kezdetben Korándi Dávid egyszemélyes produkciójaként funkcionált, ám mára zenekarrá formálódott. A csapat első nagylemeze tavaly decemberben született meg, amelyen gyönyörűen megfér egymás mellett az indie-rock, valamint az akusztikusabb, minimalistább irány is. A korong lemezbemutatójára csütörtökön kerül sor a Magyar Zene Házában, ami egyben a zenekar (Balogh Gallus, Csordás Zita, Kelecsényi Donát, Por Dániel, Bradák Soma, Hromkó István, Szabó Benedek) első valódi koncertje is. 
Start: 20:00. Helyszín: Magyar Zene Háza, Multimédiás Könyvtár & Klub


HUNGARIAN RIDE FOR DIME PART XVII. 2023.03.31. PÉNTEK.
Minden idők egyik legmeghatározóbb metál gitárosára, Dimebag Diamond Darrellre emlékezhetünk pénteken. Az A38 hajóján két blokkon át tisztelegnek a zenész előtt a Vulgar Display Of Cover tagjai, valamint a zenekar barátai.
Start: 19:30. Helyszín: A38 Hajó, Koncertterem.


6. DÁMA LÁRMA. 2023.03.31. PÉNTEK.
Magyarország legvagányabb zenész csajai egy helyen? Lehetséges! Ugyanis pénteken hatodszor kerül megrendezésre a Dáma Lárma, ahol olyanok muzsikálnak majd, mint Kelemen Ági, Pongrácz Panka, Králik Bea, Bulatovic Éva, Hajdu Dia,  Kappel Bogi, Karai Anna, Mogyoróssy Audrey, Horváth Anett, Besnyő Gabi, vagy éppen Papp Enikő. A közönséget a 10 éves, ír punk-rock stílusú Jolly Jackers melegíti be.
Start: 20:00. Helyszín: Barba Negra Blue Stage


CHARLIE. 2023.04.01. SZOMBAT.
Kedveled Charlie jellegzetes rekedt hangját? Akkor szombaton a MOM-ban a helyed, ahol két alkalommal is színpadra lép a többszörös EMeRTon-díjas zenész. Egy biztos, stílusokban nem lesz hiány, kapunk anyagokat majd a jazz, a funky, de a soul világából is.
Start: 17:00, 20:00. Helyszín: MOM Kulturális Központ, Színházterem.


IAMYANK, HUNDRED SINS. 2023.04.01. SZOMBAT.
Karcos hangzásra, punkkal fűszerezett zenére vágysz? Szombaton ezt is megkaphatod, hiszen az A38 Hajón lép fel a még mindig titokzatosan maszkos külsejű, az experimental, a bass heavy, a trance-dubstep stílusokban mozgó Hundred Sins. A formáció tavaly adta ki „Opera” című nagylemezét, amiről egészen biztosan csendülnek majd fel dalok. Hozzájuk csatlakozik a 2016 óta szólóban is bizonyító, tavaly ugyancsak nagylemezt kiadott, filmzenei hatásokkal alkotó iamyank, aki mellett két dobos is bizonyít Szalay Dániel, Kocsis Máté személyében.
Start: 20:00. Helyszín: A38 hajó, Koncertterem.


TRIUBTE KONCERT. 2023.04.01. SZOMBAT.
Imádod a Linkin Park, a Red Hot Chili Peppers, vagy éppen a Foo Fighters zenéjét? Kaphatsz belőlük egy jókora csokrot, hiszen szombaton tribute formációk zúznak a Barba Negra színpadán. 19:00-tól a Foo Lighers, 20:15-től a Blue Cold Jalapenos, 21:45-től pedig a Piknik Park rázza fel az egybegyűlteket.
Start: 19:00. Helyszín: Barba Negra Blue Stage


YAMINA. 2023.04.01. SZOMBAT.
9 éves karrierjét ünnepli szombaton Dj Yamina. A lemezlovas 4 órás szettel szórakoztatja közönségét, ám nem csak zenéit fűszerezi meg alaposan. Ugyanis április elsején dzsungellé alakul át az Akvárium Nagyhall, előzetesen annyit tudhatunk már, hogy szemet kápráztató showelemekből nem lesz hiány az Ananas X-Press című est során. 
Start: 23:00. Helyszín: Akvárium Klub, NagyHall.


OTTONE PESANTE, NEEDLESS. 2023.04.02. VASÁRNAP.
Közös estre készül a metál, a jazz, a brass és az avantgárd kavalkádját leszállító, nemzetközi sikernek örvendő OTTONE PESANTE, valamint a 2004-ben alakult, a dallamos thrash és death metál párosát nyújtó NEEDLESS. A két formáció az A38 hajón várja közönségét, az esemény nem mellesleg a Liveurope és az Italia Music Export támogatásával jön létre.
Start: 19:30. Helyszín: A38 Hajó, Orr stúdió.

Összeállította: Hatos Niki


2023. március 30. 07:34

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA