MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: Budapestre érkezik Roberta Gambarini.

Szükséged lenne egy kis töltekezésre? Nyugi, máris mutatjuk, hogy milyen zenei eseményeken kaphatsz új erőre a fővárosban.

NAGY BOGI. 2023.09.19. KEDD.
Második önálló budapesti bulijára készül Nagy Bogi. A fiatal énekesnő elsőként még az Esernyősben lépett fel akusztikus formációjával, amely már az elővételes jegyekkel teltházas lett. Ezúttal az A38 hajó tetőteraszán várja közönségét, immáron teljes zenekarral a háta mögött. Meglepetésként 1-2 kiadatlan számot is elhúznak a most készülő lemezükről, vendégként pedig a Here we are akusztik melegíti be a színpadot.
Start: 20:00. Helyszín: A38 hajó, Tetőterasz.


CSEH TAMÁS. 2023.09.20. SZERDA.
Bérczes László beszélgetőkönyvére támaszkodva hallhatjuk Cseh Tamás élettörténetét több, mint 20 dallal megfűszerezve. A műsor során olyan kiválóságokkal találkozhatunk a MOM Kulturális Központban, mint Ratkóczi Huba, Vecsei H. Miklós, Szabó Balázs.
Start: 19:00. Helyszín: MOM Kulturális Központ, Színházterem.


BETON.HOFI. 2023.09.21. CSÜTÖRTÖK.
Tavaly első alkalommal került megrendezésre a CITROMALE GANG TALÁLKOZÓ, ami Beton.Hofi fejéből pattant ki. A népszerű előadó idén is megszervezi ezt az eseményt a Budapest Parkban, ahol egészen biztosan felfújja majd a nagy bagirafejet.
Start: 19:00. Helyszín: Budapest Park.


TAKÁCS NIKOLAS. 2023.09.21. CSÜTÖRTÖK.
Takács Nikolas nyitja meg a titokzatos budai éden, a Miniatűr kapuit. Előtte Márió melengeti meg a közönség szívét. 
Start: 21:00. Helyszín: Miniatűr.


TANKCSAPDA. 2023.09.22. PÉNTEK.
Az első Budapest Parkos Tankár-találkozóra még júniusban került sor, ezen a pénteken pedig újra nagyot zúznak a srácok. A legnagyobb rockhimnuszok mellett extra meglepetésekre is számíthat a nagyérdemű, akiket A Király Halott ráz fel elsőként. 
Start: 19:00. Helyszín: Budapest Park.


BUDAPEST JAZZ ORCHESTRA. 2023.09.22. PÉNTEK.
Idén Róma, Olaszország áll az Európai Hidak évente visszatérő fesztiváljának középpontjában. Ezen a héten a jazz egyik nagy csillaga érkezik hozzánk, Roberta Gambarini ugyanis a Budapest Jazz Orchestra oldalán bizonyít a Müpa színpadán. 
Start: 20:00. Helyszín: Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem.


VAD FRUTTIK. 2023.08.23. SZOMBAT.
Az idei esztendő egyetlen pesti Vad Fruttik bulija is elérkezik. Szombaton a Parkban játszanak a fiúk, ahol Likó Marci brutálisan őszinte dalszövegekkel ajándékozza meg rajongóit. A banda előtt a Freakin'Disco bizonyít. 
Start: 19:00. Helyszín: Budapest Park.


LÓCI JÁTSZIK. 2023.09.24. VASÁRNAP.
Ha csak a hét utolsó napján van időd lazítani, akkor se ess kétségbe! Vasárnap a 2014 óta aktív Lóci Játszik muzsikál a Müpában, ahol az ígéretek alapján az összes buggyant ötletüket valóra váltják. Jól hangzik!
Start: 20:00. Helyszín: Müpa, Fesztivál Színház.


Az összeállítás szeptember második hetében készült, így ajánljuk, hogy a szórakozóhelyek, a szervezők platformjain járj utána az esetleges változásoknak, aktualitásoknak.
Írta, összeállította: Hatos Niki


2023. szeptember 19. 10:32

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA