MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: Budapestre érkezik Johnny Depp bandája

Szükséged lenne egy kis töltekezésre? Nyugi, máris mutatjuk, hogy milyen zenei eseményeken kaphatsz új erőre a fővárosban.

DECADANCER, HOLLYWOOD VAMPIRES. 2023.07.18. KEDD.
A legendás banda, a Hollywood Vampires (Johnny Depp, Alice Cooper, Joe Perry (Aerosmith) és Tommy Henriksen) ezen a héten először érkezik hazánkba. A csapat garantáltan dinamikus, intenzív, energikus bulit ad az egybegyűlteknek. Jelenlegi turnéjuk fókuszában „Rise” albumuk áll, amelyen a zeneirodalom nagy hősei előtt tisztelegnek. Véresen komolyan. Szereted az ínyencségeket tartalmazó bulikat? Akkor kedden irány Papp László Budapest Sportaréna, ahol a Hollywood Vampires előtt az elsősorban post-wave stílusban mozgó Decadancer (Ficzkó András - ének, Fűzfa Zoltán Pocky -basszusgitár, Mátyás Attila - gitár, Gerő Balázs - dob) szántja fel a színpadot. 
Start: 20:00. Helyszín: Sportaréna.


PEET PROJECT, MICHAEL LINGTON. 2023.07.19. SZERDA.
Egy dán-amerikai szaxofonos zseni is Magyarországra látogat. A contemporary jazz műfaj egyik legnagyobb sztárja, Michael Lington ugyanis a Peet Project-tel közösen ad bulit az A38 hajó gyomrában. A hazai zenekar és Lington 2019-ben dolgozott együtt először, amikor Michael vendégként közreműködött a csapat „Ups & Downs” hatodik stúdióalbumán található „Anything for You” számában. Ezen a koncerten mind Lington, mind a Peet Project legnagyobb slágerei felcsendülnek.
Start: 20:00. Helyszín: A38 Hajó, Koncertterem.


BOHEMIAN BETYARS. 2023.07.20. CSÜTÖRTÖK.
Budapesten muzsikál a 2009 óta aktív, a magyar, balkáni és a cigány dallamokkal, ska, punk, és pszichedelikus témákkal építkező Bohemian Betyars. A banda a Budapest Park színpadán várja közönségét, ahol vendégként a Parno Graszt nyújt még ereszd-el-a-hajam mulatságot.
Start: 19:00. Helyszín: Budapest Park.


INTERPOL. 2023.07.20. CSÜTÖRTÖK.
Hat év kihagyás után Magyarországon koncertezik a posztpunkos indie rock alapkövének számító Interpol. A csapat egy éve adta ki „The Other Side Of Make-Believe” albumát, amit ezúttal az eddigieknél bensőségesebb hangulatban adnak elő hazánkban. Természetesen a friss anyagokon túl a legnagyobb slágereket is elhúzzák majd a MoM Sport-ban.
Start: 20:00. Helyszín: MoM Sport.

Az összeállítás július második hétvégéjén készült, így ajánljuk, hogy a szórakozóhelyek, a szervezők platformjain járj utána az esetleges változásoknak, aktualitásoknak.
Írta, összeállította: Hatos Niki


2023. július 18. 09:38

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA