MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: Budapesten zenél a fékezhetetlen Cassyette

Szükséged lenne egy kis töltekezésre? Nyugi, máris mutatom, hogy milyen zenei eseményeken kaphatsz új erőre a fővárosban.

CASSYETTE. 2024.04.23. KEDD.
Hazánkban bizonyít az igazi lázadó dalszerző, Cassyette. Egyedi megjelenésével, zúzós dalaival kedden találkozhatunk a Dürrerben, ahol teltházas brit turnéja után lép fel.
Start: 18:30. Helyszín: Dürrer Kert.


BLAHALOUISIANA. 2024.04.25. CSÜTÖRTÖK.
A héten újra kinyitja kapuit közönsége előtt a Budapest Park. Az ikonikus koncerthelyszín első fellépője a Schoblocher Barbi által fémjelzett Blahalouisiana lesz, akik különleges dalaikkal robbantják fel a színpadot. Előttük Barkóczi Noémi melegíti be a nagyérdeműt.
Start: 19:00. Helyszín: Budapest Park.


HONEYBEAST. 2024.04.26. PÉNTEK.
Az érzelmek széles skáláját élhetjük meg pénteken is a Budapest Parkban, ugyanis a Honeybeast muzsikál ezen a napon.  
Start: 19:00. Helyszín: Budapest Park.


WELLHELLO. 2024.04.27. SZOMBAT.
Tizedik születésnapját ünnepli a Wellhello. Nem is akárhogy, hiszen a Budapest Sportaréna színpadára teremtenek meg egy igencsak extra show-t. Az eddigi leghosszabb Wellhello műsorra számíthat lelkes közönségük. 
Start: 20:00. Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna.


SZŐKE NIKOLETTA. 2024.04.27. SZOMBAT.
Csíped a jazz aranykorára jellemző hangszereléseket? Akkor szombaton a Budapest Music Centerben a helyed, ahol Szőke Nikoletta készül koncertet adni. A művésznőt gitáron Komjáti Áron, zongorán Fekete Tamás, dobon Csízi László, nagybőgőn pedig Barcza Horváth József támogatja.
Start: 20:00. Helyszín: Budapest Music Center.


MARO. 2024.05.28. VASÁRNAP.
A lisszaboni származású multiinstrumentalista MARO tavalyi „hortelã” lemezén a visszafogottság uralkodik. Három akusztikus gitár, csodás portugál nyelvű dalok kaptak fókuszt rajta, és ebben a hangulatban érkezik hozzánk is. Vasárnap a MÜPA-ban kóstolhatunk bele élőben művészetébe.
Start: 20:00. Helyszín: Müpa.

Az összeállítás április harmadik hetében készült, így ajánljuk, hogy a szórakozóhelyek, a szervezők platformjain járj utána az esetleges változásoknak, aktualitásoknak.
Írta, összeállította: Hatos Niki


2024. április 23. 09:06

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA