MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: Budapesten ünnepli jubileumát a KARTHAGO.

Szükséged lenne egy kis töltekezésre? Nyugi, máris mutatom, hogy milyen zenei eseményeken kaphatsz új erőre a fővárosban.

KRÚBI. 2024.06.13. CSÜTÖRTÖK.
Szereted Krúbi „Szív” című dalát? Akkor csütörtökön téged várnak az ISON-ban, ahol ezt a számát szedik szét és rakják újra össze. A közönség az előadóval karöltve nézheti meg a szöveg rétegeit, megfejtve a különböző utalásokat is.
Start: 18:30. Helyszín: ISON.


BO SKOVHUS. 2024.06.14. PÉNTEK.
Wagner, Schönberg, Richard Strauss és Mahler kompozícióiból építkezik a világhírű dán bariton, Bo Skovhus pénteki műsora. Wagner híres Wesendonck-dalain túl olyan szerzők művei is felcsendülnek, akik nagy hatással voltak a művészre. Skovhus partnere az est során az osztrák zongoraművész, Stefan Vladar lesz.
Start: 19:30. Helyszín: MÜPA.


LÁSZLÓ ATTILA. 2024.06.14. PÉNTEK.
Szereted a már jól megismert dalokat más kompozícióban meghallgatni? Akkor pénteken a Budapest Music Centerben a helyed, ahol László Attila formációja három fúvósra és ritmus szekcióra építi fel műsorát. A dinamikus jazzt szolgáltató László Attila Fusion Circus produkcióban olyanok bizonyítanak, mint billentyűn Nagy János, basszusgitáron Lattmann Béla, dobon Zombori Attila, trombitán Pecze Balázs, szaxofonon Lakatos Sándor, vagy éppen harsonán Csapó Krisztián.
Start: 20:00. Helyszín: Budapest Music Center.


BODY COUNT, ICE-T. 2024.06.14. PÉNTEK.
A Live Nation Magyarország szervezésében hat év után újra Budapestre érkezik a Body Count. Előttük a Slope produkció melegíti be a közönséget.
Start: 19:00. Helyszín: Budapest Park.


KARTHAGO. 2024.06.15. SZOMBAT.
Negyvenötödik születésnapját ünnepli a Máté Péter-díjas Karthago. Takáts Tamás bandája a jubileumot a Margitszigeti Szabadtéri Színpadán tartja meg, ahol olyanok szolgáltatják a rock talpalávalót, mint billentyűn, gitáron Gidófalvy Attila, basszusgitáron Kiss Zoltán Zéro, gitáron Szigeti Ferenc, továbbá dobon, gitáron Kocsándi Miklós.
Start: 20:00. Helyszín: Margitszigeti Szabadtéri Színpad.

Az összeállítás június második hetében készült. Ajánljuk, hogy a szórakozóhelyek, a szervezők platformjain járj utána az esetleges változásoknak, aktualitásoknak. 
Írta, összeállította: Hatos Niki.



 

2024. június 12. 09:08

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA