MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: Budapesten muzsikál a ROMA SOUL

Szükséged lenne egy kis töltekezésre? Nyugi, máris mutatom, hogy milyen zenei eseményeken kaphatsz új erőre a fővárosban.

ZORÁN. 2024.05.09. CSÜTÖRTÖK.
A Csili Művelődési Központba invitálja közönségét csütörtökön Zorán. Zenekarát az ország legkiválóbb muzsikusai alkotják, repertoárját pedig meghitt hangulat öleli át ezen az estén is.
Start: 19:00. Helyszín: Csili Művelődési Központ.


OLÁH GERGŐ. 2024.05.10.PÉNTEK.
Az X-Faktor harmadik szériájának győztese, Oláh Gergő a hét második felében az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban szórakoztatja a nagyérdeműt. Gergő 2017-ben megalapította ROMA SOUL bandáját, amellyel az ősi autentikus cigányzenét ötvözik a mai, modern popzene világával. Ezzel a produkcióval várja közönségét pénteken is.
Start: 19:00. Helyszín: Angyalföldi József Attila Művelődési Központ.

POKORNY LIA. 2024.04.11. SZOMBAT.
Légies zongorakíséret támogatja Pokornyi Lia 50 perces, humoros prózai átkötésekkel fűszerezett műsorát. Lia egyszerre karcol és simogat fellépésével. A hangulatot többek között Ella Fitzgerald, Gershwin, Edith Piaf, Nat King Cole, G. Dénes György és Cserháti Zsuzsa emlékének megidézése garantálja, zongorán pedig Grósz Zsuzsanna erősíti. 
Start: 19:00. Helyszín: Kikötő Ifjúsági Központ.

Az összeállítás április utolsó hetében készült, így ajánljuk, hogy a szórakozóhelyek, a szervezők platformjain járj utána az esetleges változásoknak, aktualitásoknak.
Írta, összeállította: Hatos Niki


2024. május 9. 08:37

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA