MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: Búcsúznak az évtől a zenekarok

Metál, jazz, post-wave vagy népzene? Jut mindenből a fővárosban.

THE DEVIL'S TRADE BAND. 2022.12.14. SZERDA
A The Devil's Trade darabokat kemény köntösben előadó formáció megjárt már olyan fesztiválokat, mint a Brutal Assault, a Metal Days, a Fekete Zaj, vagy éppen a Campus. A másfél éve aktív banda végre Budapesten is muzsikál, mégpedig egy ikonikus helyszínen, az A38 hajón.
Start: 20:00. Helyszín: A38 Hajó, Koncertterem.


NESRINE. 2022.12.14.
Budapestre látogat a francia-algériai csellista-énekesnő és dalszerző, Nesrine Belmokh. Két éve adta ki második albumát, amelyen játékát a jazz mellett észak-afrikai tradíciókkal fűszerezte. Ezt az anyagot hozza most el a MÜPA színpadára, ahol gitáron Maxime Barcelona, basszusgitáron Elvin Bironien, ütőhangszereken pedig Adriano Tenorio csatlakozik hozzá.
Start: 20:00. Helyszín: MÜPA, Fesztivál Színház


DECADANCER. 2022.12.16. PÉNTEK.
Az elsősorban post-wave stílusban mozgó Decadancert a rock, a pop és az elektronikus zene sokszínűsége is inspirálja, ezek az izgalmas hatások, jegyek pedig mind a dalokban, mind a koncerteken megjelennek. A fellépések terén műsoruk remek érzékkel épült fel, a saját dalok mellett feldolgozásokat is játszanak, például olyan előadóktól, mint Robbie Williams, a Duran Duran. Következő bulijukra december 16-án, pénteken kerül sor a BackStage Pubban.
Start: . Helyszín: Backstage Pub.


FONÓ ZENEKAR. 2022.12.16. PÉNTEK.
Tájak és zenéik címmel fut a Magyar Zene Háza egyik sorozata. A következő felvonásban a Felvidék kap hangsúlyt, amikor a Fonó Zenekar mellett a Muzička zenekar, valamint Pál Eszter lép majd színpadra.
Start: 19:30. Helyszín: Magyar Zene Háza, Koncertterem.


Subscribe. 2022.12.17. SZOMBAT.
A modern, komplex, alternatív metál egyik hazai úttörőjét egyértelműen a Csongor Bálint vezette Subscribe jelenti. Az este során a srácok nem csak a legújabb dalokat húzzák el, de nagy közönségkedvencekkel is meglepik az egybegyűlteket.
Start: 20:00. Helyszín: A38 Hajó.

Összeállította: Hatos Niki



 

2022. december 14. 05:41

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA