MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: Bemutatja új lemezét Wolf Kati.

Szükséged lenne egy kis töltekezésre? Nyugi, máris mutatjuk, hogy milyen zenei eseményeken kaphatsz új erőre a fővárosban.

CHAMELEON JAZZ BAND. 2023.11.23. CSÜTÖRTÖK.
A Chameleon Jazz Band az elmúlt esztendőkben 9 európai ország 50 városában mutatta meg, hogy milyen, amikor a dallamos jazz és az igényes pop találkozik egymással. A formáció alapítója és művészeti vezetője, az Artisjus-díjjal kitüntetett Bálint Rezső harsonaművész. Jubileumi turnéjukon olyan állomásokat érintenek, mint Bécs, Marosvásárhely, Prága, vagy éppen Stuttgart. Budapesten ezen a csütörtökön játszanak, ahol egészen biztosan felcsendülnek dalok a 2021-es „STORIES” albumukról is.
Start: 19:00. Helyszín: MOM Kulturális Központ.


HENRI GONZO. 2023.11.23. CSÜTÖRTÖK.
Henri Gonzo-t legtöbben nagy sikerű indie-rock csapat, a Fran Palermo éléről ismerik. Az előadó azonban akusztik formában is bizonyít időről-időre, persze elképesztő egyéniségét, energiáit így is megkapják a közönség tagjai. Csütörtökön az Eclectic Acoustic keretein belül a B32 Galéria és Kultúrtér színpadán szórakoztat.
Start: 20:00. Helyszín: B32 Galéria és Kultúrtér


PÁL UTCAI FIÚK. 2023.11.24. PÉNTEK. 
Idén utoljára lép fel Budapesten a Pál utcai fiúk. A csapat két órás bulival búcsúzik a 2023-as évtől, amikor sok nevetés, tánc és zene mellett némi sírásra is lehet számítani az Akvárium Nagyhalljában.
Start: 19:30. Helyszín: Akvárium Klub, Nagyhall.


WOLF KATI. 2023.11.26. VASÁRNAP.
A Várkertben mutatja be új lemezét Wolf Kati. Az „Új utakon” korong nyolc vadiúj dalt tartalmaz, amelyek mindegyike személyes kötődés alapján íródott, és került fel az albumra. Ezt az anyagot, valamint Kati eddigi nagy slágereit hallhatjuk vasárnap, amikor különleges látványvilággal, nagyzenekari hangzással, meglepetésekkel várja közönségét. A bandában Katit olyanok támogatják, mint Dandó Zolika, Herr Attila, Nagy Zsolt Liszi, továbbá Zombori Atus.
Start: 19:00. Helyszín: Várkert Bazár.

Az összeállítás november harmadik hetében készült, így ajánljuk, hogy a szórakozóhelyek, a szervezők platformjain járj utána az esetleges változásoknak, aktualitásoknak.
Írta, összeállította: Hatos Niki


2023. november 23. 04:49

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA