MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: Az Arénában muzsikál a FOLLOW THE FLOW

Szükséged lenne egy kis töltekezésre? Nyugi, máris mutatom, hogy milyen zenei eseményeken kaphatsz új erőre a fővárosban.

AL DI MEOLA. 2024.03.14. CSÜTÖRTÖK.
Szeretnéd kiélvezni az akusztikusgitár-játék non plus ultráját? Akkor csütörtökön a MÜPÁban a helyed, ahol Al Di Meola, Michael Paouris, Juan Carmona, Peo Alfonsi bizonyít gitáron, ütőhangszereken pedig Sergio Martínez támogatja meg őket. Vendégként Gotthárd Mihály (Mike Gotthard) emeli még az este fényét, élményét.
Start: 20:00. Helyszín: MÜPA.


FOLLOW THE FLOW. 2024.03.16. SZOMBAT.
A Fura Csé, Szakács Gergő, BLR alkotta trió szombaton a Papp László Sportarénában lép fel. Nem is akárhogy, hiszen a hármas olyan témákkal építi fel műsorát, mint a gyermekkor, a művészi identitás, a hiphop szubkultúra. Eddigi leghosszabb bulijukra készülnek, ahol egészen friss-ropogós trackek is felcsendülnek majd. 
Start: 20:00. Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna.


LÓCI JÁTSZIK. 2024.03.16. SZOMBAT.
Gálakoncerten ünnepli 10. születésnapját a Lóci Játszik. Csorba Lóciék maratoni hosszúságú műsort álmodtak meg öltönyök társaságában. Az este ékköve, hogy a srácok átadják maguknak azokat a díjakat, amelyeket az évek során nekik ítéltek. 
Start: 19:00. Helyszín: Akvárium Klub, Nagyhall.


ZORÁN. 2024.03.17. VASÁRNAP.
A Budapest Kongresszusi Központba invitálja közönségét vasárnap Zorán. Az előadó két alkalommal is színpadra lép, egyszer 16 órakor, egyszer pedig este 20 órakor.  Zenekarát az ország legkiválóbb muzsikusai alkotják, repertoárját pedig meghitt hangulat öleli át.
Start: 20:00. Helyszín: Budapest Kongresszusi Központ.

Az összeállítás március első napjaiban készült, így ajánljuk, hogy a szórakozóhelyek, a szervezők platformjain járj utána az esetleges változásoknak, aktualitásoknak.
Írta, összeállította: Hatos Niki


2024. március 14. 07:08

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA