MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: Az Arénában lép fel ByeAlex

Szükséged lenne egy kis töltekezésre? Nyugi, máris mutatom, hogy milyen zenei eseményeken kaphatsz új erőre a fővárosban.

OLÁH IBOLYA. 2024.01.31. SZERDA.
Oláh Ibolya ösztönös tehetségére sokan a 2003–2004-es Megasztárban figyeltünk fel. Az eltelt húsz év alatt a Petőfi- és Gundel-díjas előadó megannyi produkcióban bizonyított. Szerdán a Müpa színpadán ad koncertet, ahol saját zenekarával (Födő Sándor, Csókás Zsolt, Papesch Péter, Csakmag Vivien, Kottler Ákos, Cserta Balázs, Hámori János) muzsikál, valamint vendégként Lábas Vikit is hallhatjuk, akivel közös dalukat éneklik el első alkalommal. 
Start: 20:00. Helyszín: Müpa.


4S STREET. 2024.02.02. PÉNTEK.
Legújabb lemezét, avagy a „Jegyeket, bérleteket” albumot mutatja be pénteken a Fonogram és Petőfi Díjas 4S Street (Alin Nicuta, Mihály Csaba, Fülöp Loránd, Szabó László és Pál Andor). A bulira az Akváriumban kerül sor, ahol előttük vendégként A Csajod formáció rázza fel az egybegyűlteket.  
Start: 21:00. Helyszín: Akvárium Klub, Nagyhall.


KONYHA. 2024.02.02. PÉNTEK.
Idén ünnepli 10. születésnapját az “Elmentek a szörnyek” című Konyha lemez, amin többek között olyan dalok kaptak helyet, mint a “Vegyétek el a mobilom”, a “Lesz majd egyszer” vagy a “Dupla skorpió”. A banda ezt a korongot játssza el pénteken az A38 hajón, így igazi időutazásban lehet része a csapat hű közönségének.
Start: 19:30. Helyszín: A38 hajó, Koncertterem.


BYEALEX. 2024.02.03. SZOMBAT.
A ByeAlex és a Slepp a legtöbb fesztivál nagyszínpadát sokszor meghódította már, valamint klubkoncertjeik is rendre teltházasak. Szombaton az Arénában buliznak, ahol vendégként olyanok fokozzák a hangulatot, mint a Mehringer, Metzker Viki, az AK26, a BSW, Filo, Lábas Viki, Luca, Manuel, Marics Peti vagy éppen T.Danny.
Start: 20:00. Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna.


ALESSANDRA. 2024.02.03. SZOMBAT.
Az önszeretetre tanít Alessandra. Az Eurovíziós Dalverseny félig norvég, félig olasz szupersztárját szombaton a Dürrerben kaphatjuk el, ahol egészen biztosan felcsendül a legújabb száma, avagy a „Narcissist”, ami a toxikus kapcsolatokról szól. 
Start: 19:00. Helyszín: Dürer Kert.


Az összeállítás január negyedik hetében készült, így ajánljuk, hogy a szórakozóhelyek, a szervezők platformjain járj utána az esetleges változásoknak, aktualitásoknak. 
Írta, összeállította: Hatos Niki


2024. január 31. 04:47

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA