MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: Az Arénában bizonyít Krúbi.

Szükséged lenne egy kis töltekezésre? Nyugi, máris mutatom, hogy milyen zenei eseményeken kaphatsz új erőre a fővárosban.

A GRUND.2024.01.23. KEDD.
A Vígszínházban lép fel a 2017 óta aktív A GRUND, avagy Wunderlich József, Ember Márk, Zoltán Áron, Medveczky Balázs és Fesztbaum Béla. A srácok nem csak a Pál utcai fiúk számait adják elő, de  legendás vígszínházi számokkal, jól ismert Presser-dalokkal, rock világslágerekkel is építkeznek. Igazi örömzene a kiváló színészektől kedden, a Vígszínházban.
Start: 19:00. Helyszín: Vígszínház.


VITÁRIS IVÁN DUÓ. 2024.01.23. KEDD.
Vitáris Iván nem csak főzenekarában, avagy az Ivan & The Parazol-ban bizonyít, hanem akusztikus formában, egy duóval is lelkesen járja az országot. Kedden például a Várkert Bazárban muzsikálnak este hét óra után.
Start: 19:00. Helyszín Várkert Bazár.


NOVÉ SOMA. 2024.01.24.SZERDA.
A 2012 óta aktív Middlemist Red zenekart keveseknek kell bemutatnunk. Ebben a bandában bizonyít többek között Nóvé Soma is, aki számtalan zenei projekt (pl: MORDÁI, The Night Of The Vampire) motorja. Az előadó szerdán a K11 Művészeti és Kulturális Központban várja közönségét.
Start: 20:00. Helyszín: K11 Művészeti és Kulturális Központ.


FÜR ANIKÓ. 2024.01.25. CSÜTÖRTÖK.
10 különleges duettpartnerrel, valamint további zenészekkel készítette el „Für For Ten” című nagylemezét Für Anikó. A korongon szövegíróként Fekete György, zeneszerzőként Hrutka Róbert és Jamie Winchester dolgoztak. Ezt a lemezt mutatják be csütörtökön az Örkény István Színházban, ahol Anikó mellett olyanok teszik fel az i-re a pontot, mint Gerendás Péter, Mácsai Pál, Roy, Heincz Gábor Biga, Epres Attila, Kálloy Molnár Péter és Nagy Ervin.
Start: 19:00. Helyszín: Örkény István Színház.


KRÚBI. 2024.01.26. PÉNTEK.
Eddigi legbrutálisabb bulijára készül a többszörös Fonogram-díjas Horváth Krisztián, avagy Krúbi. Az előadó 20:45 után lép fel a világot jelentő deszkákra a produkciójával, előtte pedig az a Killakikitt szántja fel a színpadot, akikkel évekkel ezelőtt, élete első turnéjára indult el.
Start: 20:00. Helyszín: Papp László Sportaréna


BECK GRECSCÓ. 2024.01.26. PÉNTEK.
Vannak azok a munkafolyamatok, amelyek teljesen természetesen, mindenféle erőlködés nélkül alakulnak ki. Ilyen az a lemez, amelynek alapját a „hoztunk valamit magunkból” estek adták, amelyekre Beck Zoltán és Grecsó Krisztián mindig készültek valami újdonsággal, meglepetéssel. Ez a sok-sok anyag végül egy kerek egész lemezzé formálódott, amit
Ligeti György producerrel rögzítettek a ZAJZAJZAJ stúdióban. A páros a péntek estét ennek a korongnak szenteli, mégpedig az UP Újpesti Rendezvénytér falai között.
Start: 19:00. Helyszín: UP Újpesti Rendezvénytér.


VAD FRUTTIK. 2024.01.27.SZOMBAT.
Az Akváriumban ad bulit szombaton az alternatív rockot képviselő Vad Fruttik. Likó Marciék (Kerekes Gergely, Dexter, iamyank, Ficture) 21:30-tól rázzák fel a NagyHallt.
Start: 20:00. Helyszín: Akvárium Klub, Nagyhall.


QUIXOTIC, MEGAHIT, GRIDSCAPE. 2024.01.27.SZOMBAT.
Vágysz már egy ütős cyberpunk bulira? Akkor szombaton az A38 Hajón a helyed, ahol
újra felcsendülnek a legdurvább sötét synthwave, midtempo, EBM-es dark techno ütemek. Az este során olyanok szolgáltatják a talpalávalót, mint az Quixotic, a Megahit, valamint a Gridscape.
Start: 23:00. Helyszín: A38 Hajó.

Az összeállítás január harmadik hetében készült, így ajánljuk, hogy a szórakozóhelyek, a szervezők platformjain járj utána az esetleges változásoknak, aktualitásoknak. 
Írta, összeállította: Hatos Niki


2024. január 23. 05:32

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA