MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: Az Akváriumban lép fel idén először a Szabó Balázs Bandája

Szükséged lenne egy kis töltekezésre? Nyugi, máris mutatom, hogy milyen zenei eseményeken kaphatsz új erőre a fővárosban.

BODOR ÁRON. 24.04.18. CSÜTÖRTÖK.
Két fős akusztikus felállással muzsikál a B32 Galéria és Kultúrtér színpadán az Esti Kornél énekese és társdalszerzője, Bodor Áron. A szerzői esten jól ismert dalok kerülnek terítékre bensőséges hangulatban. A műsor során Dobosi Gergely működik közre.
Start: 19:00. Helyszín: B32 Galéria és Kultúrtér.


GORG & BENZOL 24.04.18. CSÜTÖRTÖK
Gorg & Benzol - hiphop EP bemutató. A Gorg&Benzol egy félinstrumentális, fél-élvezhető stenk-fusion trió a keleti blokkból. Céljuk hogy a hallgatóság furcsán érezze magát és mindenki kérdőjelezze meg önnön valóját. Ezt éles váltásokkal, gyomorforgató harmóniákkal, modulációkkal, és szigorú kompromisszumkerüléssel igyekeznek elérni. Kevernek technót jazz-el, rock zenét jazz-el, funkot jazz-el és jazzt is jazzel.
Start: 19:00. Helyszín: Turbina.


SZABÓ BALÁZS BANDÁJA. 24.04.19. PÉNTEK.
Az Akvárium Nagyhalljában zenél idén először az immáron tizenöt éves Szabó Balázs Bandája. A banda eddigi életművének legnagyobb, legfontosabb számai csendülnek fel, előttük pedig a Jóvilágvan zenekar szántja fel a színpadot.
Start: 19:00. Helyszín: Akvárium Klub, Nagyhall.


MIKLÓSA ERIKA. 24.04.20. SZOMBAT.
Különleges koncertre készül a 2014 óta a Virtuózok zsűri elnökeként is aktív Miklósa Erika. Gazdag repertoárjából szombaton az Eiffel Műhelyház színpadán csemegézhetünk, ahol zongorán Balázs János, Harazdy Miklós támogatják.
Start: 19:30. Helyszín: Eiffel Műhelyház.


SZATMÁRI ORSI. 24.04.20. SZOMBAT.
Ugyancsak akusztikus estre készül az eMeRTon-díjas énekesnő, énekmester, Szatmári Orsi. Szombaton az elmúlt 20 év számaiból, slágereiből szemezget majd, amelyek során olyan hangszerek kísérik, mint a zongora, valamint a handpan.  
Start: 19:00. Helyszín: Eötvös 10 Közösségi és Kulturális Színtér.


ZÓRA. 24.04.20. SZOMBAT.
A Los Angelesben élő Fonogram-díjas énekes-dalszerző, ZÓRA budapesti bulijai rendre teltházasak. Így kerül sor szombaton az első nagyszabású koncertjére, mégpedig az Akvárium Klub Nagyhalljában. Az avant-pop, az alternatív és filmes hangzásvilágokkal építkező lányt ezen az estén olyan kísérik majd, mint nagybőgőn Heigl László, gitáron Mészáros Ábel, csellón Kertész Endre, dobon pedig Háló Geri.
Start: 19:30. Helyszín: Akvárium Klub, Nagyhall.

Az összeállítás április első hetében készült, így ajánljuk, hogy a szórakozóhelyek, a szervezők platformjain járj utána az esetleges változásoknak, aktualitásoknak.
Írta, összeállította: Hatos Niki


2024. április 18. 08:26

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA